Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          YENİ YILIN UMUT GETİRDİĞİNE ŞAHİT OLACAĞINIZ BİR AŞK HİKAYESİ Show TV'nin Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği "Bir Şansım Olsa" yeni yılın ilk bölümünde aradan yıllar geçse de soğumayan bir aşk hikâyesini konu alıyor. İki gencin okul çağlarında başlayan aşklarını ve beklenmedik talihsiz olaylarla nasıl birleşemediklerini dinleyeceğiniz bu bölümde, Ömer Bey'in her gittiği yerde, her yaptığı işte aşkını arayışını, Cansu Hanım'ın ise ömrü boyunca kalbini verdiği adamı unutamayışını ve bir yıl sonunda yıkılan hayallerin bir yılbaşında yeniden nasıl yeşerdiğini izleyeceksiniz.

        •  Sev Kardeşeim 'Türk Filmi'
          14:30

          Sev Kardeşeim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Cumartesi günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

        •  Oh Olsun 'Türk Filmi'
          16:30

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği, çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalarıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel (Tekrar)

        •  Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi'
          23:15

          Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Eltilerin Savaşı" Cumartesi akşamı Show TV'de! Filmde, Sultan ve Gizem'in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olayların Selim ve Fatih'i nasıl etkiledikleri eğlenceli bir dille ele alınıyor. İki elti arasındaki tatlı ve eğlenceli rekabetin, dillere pelesenk olacak replikler ve şarkılarla beyazperdeye yansıdığı film, sosyal medyanın günlük hayata kattığı renkleri de kahkaha dolu bir senaryoyla izleyiciye aktarıyor. Sadece kadınların değil, aile içindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralayacak bir film.

        •  Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:45

          Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'
          03:45

          Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'