Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin Ayşegül Günay'ın sunumuyla gerçek hayatta yaşanmış hikayeleri ekrana taşıyan programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, iki yıldır aralanmayı bekleyen sır perdesi ardına kadar açılıyor ve tüm gerçekler gün yüzüne çıkıyor. İki yıl önce yapılan küçük bir hilekârlığın bedelini Nur Hanım'ın nasıl ödediğini, aslında masum olan genç kadının aldatma suçlamasıyla terk edilişini, başkalarının işlediği suçların nasıl üstüne kaldığını ve yıllarca bunun getirdiği zorlukları çekmesine şahit olacaksınız. Başkalarının hatalarının bedelini çok ağır ödeyen insanların yaşadıklarını izlerken büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 2 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  İbo İle Güllüşah 'Yerli Sinema'
          14:30

          İbo İle Güllüşah 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Gülşah Soydan, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "İbo ile Güllüşah" Pazar günü Show TV'de! Sevdiği kız Nazlı'yla hayatını birleştirmeye çalışan yoksul İbo başlık parasını toparlayabilmek için İstanbul'a çalışmaya gelir. Burada yapabileceği bir iş arayan İbo'nun yolu zengin ve varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan küçük Güllüşah'la kesişir. Güllüşah ve İbo arasında içten bir dostluk başlayacaktır. Ailesi tarafından yeterince sevilmediğine inanan Güllüşah, İbo'ya kendisini kaçırıp ailesinden fidye istemesini önerir. Böylece hem İbo ihtiyacı olduğu parayı kazanacak hem de Güllüşah ailesinin gözündeki değerini ölçecektir. Ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. "İbo ile Güllüşah", 2 Ocak Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Oh Olsun 'Yerli Sinema'
          16:30

          Oh Olsun 'Yerli Sinema'

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sakar Şakir 'Yerli Sinema'
          20:00

          Sakar Şakir 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ali Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Sakar Şakir" Pazar akşamı Show TV'de! Şakir sakarlığı ile çevresinde nam salmış bir adamdır. Kayseri'de yaşayan Şakir'in hayatı, İstanbul'dan aldığı bir telgrafla bambaşka bir hal alır. Şakir'in İstanbul'da yaşayan amcası ölüm döşeğindedir ve ölmeden önce mirasını bırakacağı yeğenini görmek ister. Amcasının son anlarında yanında olmak isteyen Şakir, soluğu İstanbul'da alır. Ancak o henüz yoldayken amcası hayatını kaybeder. Mirasın büyük kısmının Şakir'e kaldığını öğrenen akrabaları ise mirası onunla paylaşmak istememektedir. Tüm mirası ele geçirmek isteyen Şakir'in akrabaları, onu ortadan kaldırmanın yolunu arar. Mirasın elinden alınması için kendisini türlü oyunların içinde bulan Şakir, sakarlığı sayesinde hepsinden kurtulmayı başarır. "Sakar Şakir", 2 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri (Tekrar)
          21:45

          Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri (Tekrar)

        •  Şekerpare 'Yerli Sinema'
          23:45

          Şekerpare 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Şekerpare", Pazar gecesi Show TV'de! Osmanlı Dönemi'nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur. Talep ettiği yüksek haraçlarla çevresini isyana sürükleyen Ziver Bey, Cumali isimli bir bekçinin çalıştığı karakola tayin olmasıyla ve özel hayatındaki aksaklıklar nedeniyle de zor zamanlar yaşamaya başlar. Cumali semtteki sosyal yaşamı düzene sokmaya kararlıdır. Cumali semtteki genelevde çalışan Şekerpare'ye umutsuzca vurulur. Ancak Şekerpare'nin gönlü Ziver Bey'dedir. Bu aşk üçgeni içerisindeki karmaşalar sonucu genelevi ve semti hareketli zamanlar beklemektedir.

        •  Kayıp İnci 'Yerli Sinema'
          01:30

          Kayıp İnci 'Yerli Sinema'

        •  Kayıp İnci 'Yerli Sinema' (Tekrar)
          03:45

          Kayıp İnci 'Yerli Sinema' (Tekrar)