Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          06:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          SAĞLIKLI BİR MİDE İÇİN DOĞRU BESLENMENİN ÖNEMİ Sağlığa dair en güncel ve doğru bilgilerin paylaşıldığı "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV'de! Dr. Ender Saraç, Show TV ekranında sağlıklı ve zinde bir yaşama dair her şeyi alanında uzman konuklarıyla birlikte konuşuyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de haftanın ilk gününde, Mide ve Bağırsak Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Murat Tuncer ülser hakkında merak edilen soruları yanıtlarken sağlıklı bir mide için doğru beslenmenin önemini ve uzak durulması gereken gıdaları anlatacak. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Meltem Ergün, "hepatit"ten korunmak için dikkat edilmesi gerekenleri, Hepatit C'den 3 ayda kurtaran tedavi yöntemlerini aktaracak. Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Methiye Önder ise uzun süre bilgisayar ve telefon ekranına bakmanın göze verdiği zararları, lazerle katarak tedavisini ve göz koruyan yöntemleri canlı yayında izleyicilerle paylaşacak. Programda Dr. Ender Saraç, besleyip güçlendiren ve boy uzatan, manda yoğurduyla yapılan çılbır tarifini verecek.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE YILIN İLK YARIŞMACILARI HAFTAYA BAŞLIYOR Show TV'nin sevilen yarışma programı 'Gelin Evi' yılın ilk haftasında birbirinden iddialı ve renkli yarışmacılarıyla sizlerle! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Aslı Hünel'in sunumuyla Gelin Evi'nde... Gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girecek. Gelin Evi'nde haftanın ilk günü; 20 yaşında 3.5 yıllık evli İpek Kangöz'ün evine konuk olunacak. İpek Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntüleri izlenecek, özenle hazırladığı sunumları yorumlanacak. Programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Apex: Ölüm Adası 'Yabancı Film'
          20:00

          Apex: Ölüm Adası 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Edward Drake'in yaptığı, Bruce Willis, Neal McDonough, Corey Large gibi usta oyuncuların yer aldığı 2021 yapımı "Apex: Ölüm Adası" Pazartesi akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Thomas Malone (Bruce Willis), işlemediği bir suçtan dolayı müebbet hapis cezasına çarptırılan eski polistir. Ona, ölümcül bir Apex oyununda hayatta kalması karşılığında özgürlüğü vadedilir. Altı avcı, adada başka bir insanı avlama zevki için para ödemektedir ve bu seferki av Thomas'tır. Teklifi kabul eden Thomas, avcıların elinden kurtulup özgürlüğüne kavuşabilecek midir?

        •  Apex: Ölüm Adası 'Yabancı Film' (Tekrar)
          21:45

          Apex: Ölüm Adası 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'
          23:45

          Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Dimitri Logothetis'ın yaptığı, Alain Moussi, Jean Claude Van Damme, Mike Tyson, Christopher Lambert, Sara Malakul Lane gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Kana Kan: Hesaplaşma" Pazartesi gecesi Show TV'de! MMA (Karma Dövüş Sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'da bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un özgür kalmak için tek bir şansı vardır; o da 180 kiloluk, güçlendirici ilaçlar etkisindeki bir dövüşçüye karşı, illegal bir şekilde gerçekleşecek olan ölümcül maçı kazanmaktır. Hayatta kalmak için hiç girmediği kadar sıkı bir çalışmaya girmek zorunda olan Sloane, efsanevi usta Durand ve kendisi gibi hapis tutulan Briggs'in yardımıyla özgürlüğe giden tek yoldan sağ çıkabilmek için mücadeleye başlayacaktır.

        •  Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'
          01:45

          Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)