Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          ÇOCUKLARDAKİ KALP RAHATSIZLIKLARI HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER Sağlığa dair en doğru bilgilerin paylaşıldığı "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç, sağlıklı ve zinde bir yaşama dair aklınıza takılan soruları, alanında uzman konuklarıyla birlikte masaya yatırıyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Psikiyatri Uzmanı Dr. Bahar Tezcan stresle başa çıkma ve etkilerinden korunma yollarını izleyicilerle paylaşacak. 100 bebekten biri kalp hastalığıyla dünyaya geliyor. Peki çocuğunuzda hangi belirtiler varsa kalp deliğinden şüphelenmelisiniz? Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Halil Türkoğlu çocuklardaki kalp rahatsızlıkları hakkında tüm merak edilenleri anlatacak. Yediklerinizi saate göre seçmenin sağlığınız için önemi nedir? Vücudunuzun biyolojik ritmine uyarak yaşam kalitenizi nasıl artırabilirsiniz? Tüm bu soruları ve daha fazlasını Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Keservuran canlı yayında yanıtlayacak. Dr. Ender Saraç ise programda evde beyaz sirkeyle yapabileceğiniz doğal dezenfektan tarifi verecek.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          HAFTA ORTASINDA GELİNLERİN HEYECANI GİDEREK ARTIYOR Show TV'nin ekranlarda fırtınalar estiren fenomen yarışma programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası bu programda sizleri bekliyor. İddialı yorumlar ve eleştirilerle heyecanın hiç eksilmeyeceği Gelin Evi'nde rekabet ve eğlence dolu anlar yaşanacak. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 29 yaşındaki Kübra Çağlayan'ın evine konuk olunacak. Kübra Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak ve videoları izlenecek. Mutfakta hünerlerini sergileyip rakiplerine sunumuyla iddiasını gösterecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Süt Kardeşler 'Türk Filmi'
          20:00

          Süt Kardeşler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Hale Soygazi gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Süt Kardeşler" Çarşamba akşamı Show TV'de! Filmde, Osmanlı zamanında bahriye eri olan Ramazan ve Şaban'ın maceraları anlatılır. Şaban bir gün sütannesi Melek'ten kendisini İstanbul'a davet eden bir mektup alır. Melek, konağa gelen Ramazan'ı sütoğlu Şaban zanneder. Ağabeyi Hüsamettin'den çekinen Melek, Ramazan'ın damadı olduğunu söyler. Evdeki yanlış anlaşılmalar devam ederken, ev halkı geceleri Gulyabani görmeye başlar. Gulyabani korkusuyla ev halkı daha da yakınlaşır. Tam da bu sırada gerçek damat çıkagelir.

        •  Korkusuz Korkak 'Türk Filmi'
          22:00

          Korkusuz Korkak 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşin Atav gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Korkusuz Korkak" Çarşamba akşamı Show TV'de! Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkanının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır.

        •  Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Türk Filmi'
          23:30

          Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Sevda Aktolga gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Erkek Güzeli Sefil Bilo" Çarşamba gecesi Show TV'de! Bir zamanlar sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, sürekli bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso, sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikayeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo, bu hikayelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. Sonuç olarak eşkıya olmak isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu zorla dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü gerçek bir eşkıyalık deneyiminden çok talihsiz ve komik olaylar beklemektedir.

        •  Korkusuz Korkak 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:45

          Korkusuz Korkak 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Çiçek 'Türk Filmi'
          02:30

          Çiçek 'Türk Filmi'

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)