Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          AİLESİNİ TERK EDİP GİDEN BİR BABANIN PİŞMANLIĞI Show TV'de Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği, gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan program "Bir Şansım Olsa'da bugün; ailesini terk eden bir adamın pişmanlığına ve ailesiyle yüzleşmesine şahit olacaksınız. Programın bu bölümünde, Ercan Bey'in geçim sıkıntısı sebebiyle Almanya'ya çalışmaya gitmesini, Türkiye'deki ailesini unutmasını, yeni bir hayat kurarak geçmişini kapatmasını izleyeceksiniz. Çocuklarından küçük yaşta evin direği olmak zorunda kalan ağabeyin yaşadıklarını öğreneceksiniz. Öz evlatlarını bırakıp gidecek kadar katı olan bir kalbin er ya da geç vicdanına söz geçiremediği bu hikayede gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Yalancı Yarim 'Türk Filmi'
          14:30

          Yalancı Yarim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Hulusi Kentmen, Mürüvet Sim, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Cumartesi günü Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan abisi, Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar.

        •  Şark Bülbülü 'Türk Filmi'
          16:30

          Şark Bülbülü 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Cansev, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Şark Bülbülü" Cumartesi günü Show TV'de! Şark Bülbülü, sevdiği kadınla evlenebilmek için gereken başlık parasını toplamak için İstanbul'a gelen Şaban'ın hikayesini konu ediyor. Şaban, beşik kertmesi olan Hatice ile evlenecekleri günün hayalini kuran genç bir adamdır. Ancak önünde büyük bir engel vardır. Yoksul bir adam olan Şaban'ın, evlenmeleri için gereken başlık parasını bulması gerekmektedir. Bu sırada Zülfo Ağa, Hatice'ye göz koymuştur ve zenginliği ile Hatice'nin babasının aklını çeler. Şaban'ı da köyden kovan Zülfo Ağa'nın önünde artık bir engel kalmamıştır. Köyden kovulunca çareyi İstanbul'a gitmekte bulan Şaban, gereken parayı biriktirmek için türlü işlerde çalışır. İstanbul'da yaşadığı tesadüfler sonucu kendisini sahnelerde bulan Şaban'ı artık herkes Şaban Ballıses olarak tanımaktadır. Artık zengin bir adam olan Şaban, geçmişin intikamını almak için kovulduğu köye gitmeye karar verir.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel (Tekrar)

        •  Cehennem Melekleri 2  'Yabancı Film'
          23:15

          Cehennem Melekleri 2 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Simon West'in yaptığı, Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme, Jason Statham, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Jet Li, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Scott Adkins, Nan Yu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Cehennem Melekleri 2" Cumartesi gecesi Show TV'de! Bay Church (Bruce Willis) için yeni bir iş teklifini kabul eden Cehennem Melekleri'nin tüm planları alt üst olur. Ekibin çaylağı Billy (Liam Hemsworth), rakipleri paralı bir asker olan Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme) tarafından öldürülür. Cehennem Melekleri, ekibe katılan Maggie (Nan Yu) ile ölümcül bir silâhı durdurmak ve kardeşlerini öldüren caniden intikam almak için düşman bölgesine doğru yola çıkar. Basit bir hesaplaşma, aralarından birinin öldürülmesiyle sonuçlanınca, intikam almak kaçınılmaz olacaktır.

        •  Cehennem Melekleri 2    'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:00

          Cehennem Melekleri 2 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Resimdeki Sevgili 'Türk Filmi'
          02:45

          Resimdeki Sevgili 'Türk Filmi'