Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün; sevdiği adamı kaybettikten sonra tek başına dimdik duran bir kadının hayatını izleyeceksiniz. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programın bu bölümünde, ailesinin karşı gelmesine rağmen sevdiği kadını asla bırakmayan bir adamın hikâyesine tanık olacaksınız. İki aşığın kendi hayatlarını nasıl kurduklarını ve evlendiklerini, aşklarının meyvesini alacakları zaman ise genç adamın feci bir kazaya kurban gittiğini öğreneceksiniz. Karnında bebekle kalan genç kadının nasıl bir hayat mücadelesi verdiğini, kimseden medet ummayıp kızını nasıl büyüttüğünü, yalnızca kızının bir ailesi olsun diye onu istemeyen kayınvalidesi ve kayınpederini arayışını, torunlarını gören kayınvalide ile kayınpederin yaşadığı duygu dolu anları izleyecek ve bu zor hayat hikâyesi karşısında gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 9 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi'
          14:30

          Aziz 'Dizi'

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'
          20:00

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "En Büyük Şaban" Pazar akşamı Show TV'de! İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul'da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul'a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü'nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban'ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban'ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban'ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır. "En Büyük Şaban", 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Gülen Gözler 'Yerli Sinema'
          22:00

          Gülen Gözler 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyünden İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir. "Gülen Gözler", 9 Ocak Pazar akşamı saat 22.00'de Show TV'de!

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          00:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema' (Tekrar)
          02:45

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)