Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

          BİRBİRİNDEN ÖZEL KONU BAŞLIKLARIYLA "BU SABAH" YİNE DOPDOLU! Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bu Sabah" gündemin en çarpıcı haberleri, canlı yayın bağlantıları ve çok daha fazlasıyla hafta içi her gün izleyici karşısına çıkıyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun hayatın içinden konuları ele alacağı programda Türkiye'nin ve dünyanın gündeminde olan sıcak başlıklar konuşulacak. Bu Sabah ekibinin hazırladığı özel haberler de programa renk katacak. Yemek yazarı Elif Korkmazel ise ekran başındaki izleyiciler için pratik ve evde cüzi fiyatlara yapabileceğiniz lezzetli bir doğum günü pastası tarifi paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE SÜRPRİZLERLE DOLU BİR GÜN SİZLERİ BEKLİYOR Show TV'nin ekranlarda fırtınalar estiren fenomen yarışma programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası bu programda sizleri bekliyor. İddialı yorumlar ve eleştirilerle heyecanın hiç eksilmeyeceği Gelin Evi'nde rekabet ve eğlence dolu anlar yaşanıyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 26 yaşında, 7.5 yıllık evli Gamze Turan'ın evine konuk olunacak. Gamze Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak ve videoları izlenecek. Mutfakta hünerlerini sergileyip rakiplerine sunumuyla iddiasını gösterecek. Programda ayrıca Gelin Evi ekibinin, yarışmacı gelin Gamze Hanım'a yapacağı sürprizle hem neşeli hem de duygu dolu anlar ekrana gelecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'
          20:00

          Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Can Kolukısa gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Kapıcılar Kralı", Çarşamba akşamı Show TV'de! Karısı ve iki çocuğuyla daha iyi yaşama umutlarıyla İstanbul'a gelen Seyit, büyük bir apartmanda kapıcılık yapmakta, karısı da evlere temizliğe gitmektedir. Seyit sıradan ve düz bir adam gibi görünse de bu apartmanda olup biten her şeyden haberdardır ve her zaman zekice hamleler yapıp kendini bir şekilde idare eder. Bambaşka karakterlere sahip apartman sahipleri ve apartmanın işleyişi dönemin Türkiye'sine tutulmuş bir ayna niteliğindedir.

        •  Züğürt Ağa 'Türk Filmi'
          21:45

          Züğürt Ağa 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yaptığı, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Nilgün Nazlı, Can Kolukısa, Füsun Demirel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Züğürt Ağa" Çarşamba akşamı Show TV'de! Yeşilçam tarihinin, feodalizmden kapitalizme geçiş sürecini müthiş dokunaklı bir dille beyazperdeye aktardığı en başarılı yapımlardan biridir Züğürt Ağa. Haraptar Köyü'nün ağası, kendi köylüleri tarafından dolandırılınca çareyi köyü satılığa çıkarmakta bulur, ardından soluğu büyük şehirde alır. Ancak metropol yaşamı, şimdiye dek tanıdığı görkemli yaşantısında edindiği pratiklerle altından kalkılabilecek gibi değildir. Çoğu kez komik ve kimi zaman acıklı denemelerle hayatta kalma savaşı veren Ağa'yı karısı da terk ettiğinde yanında sadece Kiraz kalıp ona destek verir. Ağa'nın öğreneceği şeyler vardır. Özellikle Kiraz'ın yıllarca içinde büyüttüğü aşkını Ağa'ya açıldığı an, Ağa'nın Kiraz'a insani yaklaşımı eşsiz sahneler içeriyor. Senaryoyu Yavuz Turgul kaleme aldı. Nesli Çölgeçen imzalı başyapıt "Züğürt Ağa", 70'ler-80'ler sürecine dair tüm unsurları mükemmel yansıtıyor. Tabii ki başrolde Şener Şen'in sahici rolü, gerçekleştirdiği etkileyici performans, bu büyük sanatçının devleşmesine yol açıyor.

        •  Züğürt Ağa 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:45

          Züğürt Ağa 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)