Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK SÜRECİ İÇİN OLMAZSA OLMAZLAR Sağlığa dair en doğru bilgilerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV ekranlarında. Dr. Ender Saraç, sağlıklı ve zinde bir yaşama dair aklınıza takılan soruları, alanında uzman konuklarıyla birlikte masaya yatırıyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak rahim ağzı kanserinden korunmak için alınması gereken önlemleri, riskli gebeliğe neden olan durumları ve sağlıklı bir hamilelik süreci için olmazsa olmazları anlatacak. Boyunda beze oluşmasına sebep olan faktörler nelerdir? Tehlikeli ve masum şişliklerin farkları nedir? Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan yanıtlayacak. Tırnaklarınızdaki değişimleri dikkate alarak birçok hastalıktan korunabilirsiniz. Peki tırnaklardaki değişimler hangi hastalıkların habercisi olabilir? Tüm merak edilenleri İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Serdar Kızılkaya açıklayacak. Programda Dr. Ender Saraç, kış yorgunluğunuzu alacak ve enerjinizi yükseltecek karışım önerisi paylaşacak.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          HAFTANIN KAZANAN GELİNİ KİM OLACAK? Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası! Show TV'nin sevilen programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girecek. Final günü rekabet ve heyecan doruklara ulaşacak. Gelin Evi'nin final gününde 23 yaşında, 7 aylık evli Dilara Genç Kızıltaş'ın evine konuk olunacak. Sunumuyla iddiasını göstermek ve haftanın galibi olmak isteyen Dilara Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntülerine bakılacak, rakipleri evini yorumlayacak. Günün sonunda bir gelin 10 Çeyrek Altın'ın sahibi olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Tüm gerçekleri öğrenen Aziz, Galip'in karşısına geçip hesap sorar. Babasının ve tüm emekçilerin hakkını savunmak adına, karşısındaki amcası dahi olsa savaşa hazırdır. Aziz'in önderliğinde birleşen Türkler, değerlerini muhafaza etmek adına sokağa çıkıp haklarını savunurlar. Bu güç karşısında çıkışsız kalan Fransızların karşı hamlesi ne olacaktır? İmkansızlıklar imkan yaratırken, aşk da sessiz kalmayacak, aşk ve değerler baş kaldıracak.

        •  Avcı 'Yabancı Film'
          00:15

          Avcı 'Yabancı Film'

        •  Avcı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Avcı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)