Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          DAHA ÇOK PARA KAZANMAK İÇİN HER YOLU DENEYEN BİR KADININ ÖYKÜSÜ Show TV'nin gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün; ekonomi ilgisi ileri boyutlara taşınan bir kadının hayatını ve torununun onu nasıl terk ettiğini izleyeceksiniz. Sunuculuğunu Ayşegül Günay'ın gerçekleştirdiği programın bu bölümünde, gittiği günlere dahi gün demeyip 'ekonomi zirvesi' diyen, torun sahibi bir kadının ekonomiye olan ilgisinin nasıl hastalık boyutuna geldiğine şahitlik edeceksiniz. Bu ilginin dolandırıcılık seviyelerine taşınmasına, her an borsayı takip etmesine ve onlarca teknolojik imkânı bu iş için seferber etmesine, torununun onun bu takıntılarına artık dayanamamasına ve anneannesini dolandırıcı olarak görmesine tanık olacak ve duyduklarınıza inanamayacaksınız.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA EĞLENCE TAM GAZ DEVAM EDİYOR! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Yakın kız arkadaşlar Leman, Reyhan ve Burcu'nun Yeter'e ev ziyaretleri nasıl geçecek? Burcu gerçekten iyi bir arkadaş mı? Kızlar grubunun arasında gizli bir çekişme olabilir mi? Çiçek ve Paşa, aynı anda farklı kişilerle Jale'ye çöpçatanlık girişiminde bulunuyor! Paşa'nın arkadaşı Bilal, Çiçek'in tarafı ise İsmail! Bu rekabet nasıl sonuçlanacak? "Yapabilirsin Aşkım" programının bu haftaki çiftleri Fikri ile Burcu, Mesut ile Çiçek ve İbrahim ile Mehtap. Birbirinden ilginç ve farklı çiftler zorlu etapları geçip büyük ödülü kazanabilecek mi? Feridun'un pek hızlı ayrıldığı kız arkadaşı Yeter'deki sorun ne olabilir? Sadece haber spikeri gibi konuşan Yeter ve Feridun'un son ayrılık buluşması nasıl geçecek? Yılbaşı akşamını eşsiz, sadece arkadaşları ile birlikte kutlamak isteyen Paşa'nın planları tutacak mı? Eşine, sevgilisine, patronuna yalan söyleyerek buluşmaya gelen arkadaş grubu nasıl yakalanacak? Talihsiz bir ev kazası geçiren Hayati'nin ziyaretçisi Bilal Dayı! Elini attığı her olayı daha karıştıran, dokunduğu her şeyi bozan, ilişkileri tarumar eden Bilal Dayı ile olaylar nasıl çığırından çıkacak?

        •  Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu  'Yabancı Film'
          23:45

          Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı, Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Hızlı ve Öfkeli: 5 Rio Soygunu" Cumartesi gecesi Show TV'de! Eski polis Brian O'Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dominic Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapar. Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dominic'i özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatarak sınırları geçerler. Özgürlüklerini kazanmak için Rio de Jenerio'da en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirler. Onların ölmesini isteyen iş adamından kurtulmanın tek yolu, onunla karşılaşmaktır. Ama onların peşinde olan sadece bu iş adamı değildir. İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Dwayne Johnson), Dominic ve Brian'ın izini sürmekle görevlendirilir ve onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatır.

        •  Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu  'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)