Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          SİNİR SIKIŞMASI NEDİR? Sağlıklı ve zinde bir yaşamın anahtarları hafta içi her gün "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" ile Show TV ekranlarında! Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Osman Tanık beyin tümörlerinin psikoloji üzerindeki etkileri nelerdir, beyninde tümör olan birinin davranışları değişebilir mi, beyin tümörleri nasıl teşhis edilir, tümörler herkeste aynı belirtileri mi gösterir sorularını yanıtlayacak. KBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sami Katırcıoğlu bademcik ve geniz etinin fonksiyonlarını, bademcik ve geniz eti büyümesinin nedenlerini, uykuda tıkanmaya sebep olan bademcik iltihabının nasıl oluştuğunu anlatacak. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Belgin Erhan ise sinir sıkışmasının ne olduğunu; bilekte, dirsekte sinir sıkışmasının nasıl meydana geldiğini, hangi şikayetimiz olduğunda doktora başvurmamız gerektiğini, sinir sıkışmasının nasıl tedavi edilebileceğini açıklayacak.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          SOSYAL MEDYA FENOMENİ YENİ GELİNİN EVİNDE NELER YAŞANACAK? Show TV'nin ekranlarda fırtınalar estiren fenomen yarışma programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası bu programda sizleri bekliyor. İddialı yorumlar ve eleştirilerle heyecanın hiç eksilmeyeceği Gelin Evi'nde rekabet ve eğlence dolu anlar yaşanıyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 22 yaşında, 15 günlük evli sosyal medya fenomeni gelin Aleyna Koşar'ın evine konuk olunacak. İddialı yeni gelin Aleyna Hanım, sunumuyla, düğünüyle, eviyle ve altınlarıyla iddiasını gösterecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Avanak Abdi 'Türk Filmi'
          20:00

          Avanak Abdi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Avanak Abdi" Çarşamba akşamı Show TV'de! Abdi, geçimini duvar afişçiliği yaparak sağlayan genç bir adamdır. Oyuncuların, şarkıcıların afişlerini duvara asan Abdi, gönlünü afişlerini yapıştırdığı ünlü bir şarkıcı olan Nevin Şenses'e kaptırır. Platonik aşkı ile tanışmanın yolunu arayan Abdi, sonunda hayallerine kavuşur. Nevin Şenses, temiz kalpli bir adam olan Abdi'nin saf duygularından etkilenir. Belalı bir kabadayının da Nevin Şenses'e aşık olması ise işlerin karışmasına neden olur. Abdi'nin sevdiği kadından hoşlandığını öğrenen kabadayı, Abdi'nin peşine düşmeye karar verir.

        •  Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'
          21:45

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Tarzan Rıfkı" Çarşamba akşamı Show TV'de. Tarzan Rıfkı, sevdiği kadın tarafından terk edilince ormana yerleşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığı ile tanınmaktadır. Bir kahvecide çalışan Rıfkı, kalbini aynı mahallede yaşadığı Gül'e kaptırır. Gül ile evlilik hayali kuran Rıfkı'nın önünde büyük bir engel vardır. Gül, Rıfkı ile evlenmek için kendi evlerinde yaşamayı koşul olarak sunar. Rıfkı, bütçesine uygun bir ev arayıp bulamayınca, Gül tarafından terk edilir. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin ardından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormana yerleşir. Kendisini artık bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulmaya karar verir. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı sırada karşısında mafyanın adamlarını bulan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

        •  Avanak Abdi 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:30

          Avanak Abdi 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'(Tekrar)
          01:30

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'(Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)