Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          KOLESTEROL DÜŞÜREN GIDALAR Sağlığa dair en doğru bilgilerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV ekranlarında. Dr. Ender Saraç, sağlıklı ve zinde bir yaşama dair aklınıza takılan soruları, alanında uzman konuklarıyla birlikte masaya yatırıyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Diş Hekimi Dr. Oya Öztan dişlerimizin sağlığımız hakkında neler söylediğini, dişlerimize nasıl bakmamız gerektiğini, diş rutinimizde en çok yaptığımız yanlışları anlatacak. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Karadeniz uyurgezerlik bir hastalık mı, tedavi edilebilir mi, neden uykumuzda konuşuruz, uyurgezerlik neden olur, ilaç ile tedavi edilebilir mi sorularını yanıtlayacak. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Akgün ise kolesterolün yükselme sebeplerini ve beslenmeyle kolesterolü düşürmenin mümkün olup olmadığını açıklarken en çok kolesterol düşüren gıdaları paylaşacak.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE KAZANAN YARIŞMACI KİM OLACAK? Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası! Show TV'nin sevilen programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girecek. Final günü rekabet ve heyecan doruklara ulaşacak. Gelin Evi'nin final gününde 46 yaşında, 26 yıllık evli Zeynep Varoğlu'nun evine konuk olunacak. Sunumuyla iddiasını göstermek ve haftanın galibi olmak isteyen Zeynep Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntülerine bakılacak, ev dekorasyonu değerlendirilecek. Günün sonunda bir gelin 10 Çeyrek Altın'ın sahibi olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Türklerin azimli direnişi karşısında Fransızlar baskılarını artırırken Aziz, Türk milletini arkasına alarak pes etmeyeceklerini gösterir. Türklerin bu kararlı ve cesur duruşu üzerine Pierre bütün gücünü kullanmaya karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Aziz sadece Efnan'ın sevgisiyle nefes almaktadır. Ancak bu durumu hazmedemeyen Dilruba, Efnan'ı Aziz ile olan geçmişiyle yaralamak ister. Aziz çetin bir mücadelenin içindeyken Efnan'a olan aşkının bir kez daha sınandığına tanık olacağız.

        •  Van Helsing 'Yabancı Film'
          00:15

          Van Helsing 'Yabancı Film'

        •  Van Helsing 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Van Helsing 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)