Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          YILLAR SONRA BİR CİNAYET AYDINLANIYOR Show TV'nin gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa' ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunumuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bir Şansım Olsa'da bugün yıllar sonra bir cinayetin aydınlatılmasını izleyeceksiniz. Bir berber çırağının ustasını aramasını, ustasının yanından ayrılan bir adamın kendisine dükkan açmasını ve ustasına ihanet edişini öğreneceksiniz. Her şeyin normal başladığı bu bölümde; bir caninin kurduğu plana, yaptığı suçu itiraf etmek için söylediği yalanlara, bir babanın yıllarca evlat hasreti çekmesi sonucu yaşadığı acıya tanıklık edecek ve duyduklarınız karşısında gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. "Gündem Türkiye" programında bu hafta konuklar Gazeteci ve Yazar Hayati, Strateji ve Güvenlik Politikaları Uzmanı İsmail, Avukat İbrahim, Gazeteci Yeter ve Doçent Doktor Paşa. Paşa tüm program telefonları ile ilgilenen konuklar ve sunucu Mehtap'a derdini anlatabilecek mi? Tuvalet sırasında dayanmaya gücü kalmayan Bilal, kimse fark etmeden engelli kabinini kullanabilecek mi? Bir anda tuvaleti asıl kullanması gerekenler sırada birikirse ne olur? Bilal kabinden çıkabilecek mi? İbrahim'in sunduğu Dünyadan Haberler programı muhabirleri Hayati, Ozan, Leman, Bilal, Kudret ve Burcu'nun dünyanın dört bir yanından getirdiği haberleriyle devam ediyor. Birbirinden farklı gündemlerle dünyanın nabzını tutmaya çalışan İbrahim'i neler bekliyor? Yeni evli çift Yeter ve Mesut'un evinde neler oluyor? İlk defa yeni gelinle tanışmaya gelen Mesut'un arkadaşları Kudret ve Paşa nasıl bir manzara ile karşılaşacak? Yeter'in dominantlığı sınırları aşmış olabilir mi? Jale ve eşi İbrahim, arkadaşı Bilal'e ve eşi Burcu'ya verdikleri borcu alabilecek mi? Bilal ile Burcu her seferinde konuyu değiştirirken İbrahim borcunu nasıl isteyecek? İbrahim, daha fazla Kara Mesut'un ve Bizans askerlerinin gazabına uğramak istemediği için bu sefer Viyana kapılarında bir han alıyor. İbrahim bu sefer Kara Mesut'tan ve hanının yok olmasından kurtulabilecek mi? Mehtap ve oğlu Mesut'un komşu ziyaretleri nasıl geçecek? Mehtap, arkadaş grubu arasında ilgi odağı olan Mesut'un gittikçe arkadaş grubunu elinden çalması karşısında ne yapacak? Yeter bu sevimli delikanlı ile kızının arasını yapabilecek mi? Mesut gerçekten evinin erkeği mi?

        •  Ölümcül Makineler  'Yabancı Film'
          00:15

          Ölümcül Makineler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Christian Rivers'ın yaptığı, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Ölümcül Makineler" Cumartesi gecesi Show TV'de! Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, dünyada dolaşarak daha küçük olan kasabaları vahşice yağmalamaktadır. Tom Natsworthy, yürüyen büyük şehirlerden olan Londra'nın alt sınıfındandır. Tehlikeli kaçak Hester Shaw ile karşılaşan Tom Natsworthy artık hayatta kalmak için savaşmak zorundadır. Bu iki farklı insan hayatlarının değişmesine neden olan bir ittifak kurar. Yollarının kesişmesi beklenmedik olan bu ikilinin kurduğu ihtimal dışı ortaklık, dünyanın kaderini değiştirecektir.

        •  Ölümcül Makineler  'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:00

          Ölümcül Makineler 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)