Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün, anne olmanın sorumluluğunu üstlenememiş bir kadının hikâyesini izleyeceksiniz. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programın yeni bölümünde; bir kadının ayran gönüllü olması ve saflığı yüzünden yaptığı tutarsız davranışlarına, kızlarıyla birlikte bir yuva kurmak yerine başına buyruk davranışlarına, yaptığı yanlış seçimler ile kendine ve kızlarına yaşattığı olumsuzluklara tanıklık edeceksiniz. Kızının bütün yükü sırtlanıp annesi Sultan Hanım'a sahip çıkmaya çalışmasına, annesinin bir kez daha dolandırılmaması ve kandırılmaması için onun peşinden koşuşuna şahit olacaksınız. Tek isteğinin annesinin iyiliği olmasına rağmen paragözlülük ile suçlanan Gaye Hanım'ın hayal kırıklığını ve çaresizliğini izlerken gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız. Annesine annelik yapan bir kadının yaşadıklarını konu alan yeni bölümüyle "Bir Şansım Olsa", 23 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Pazar akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavininin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı. "Hababam Sınıfı", 23 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Neşeli Günler 'Yerli Sinema'
          21:45

          Neşeli Günler 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Şener Şen, Ahmet Sezerel, Oya Aydoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Neşeli Günler" Pazar akşamı Show TV'de! Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkânlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur. Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar. Yeşilçam'ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film. "Neşeli Günler, 23 Ocak Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Çinli Satıcı
          00:00

          Çinli Satıcı

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          05:30

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)