Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          AKCİĞER SÖNMESİNE NEDEN OLAN ETKENLER Sağlıklı ve zinde bir yaşamın anahtarları hafta içi her gün "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" ile Show TV ekranlarında! Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk ciğerlerinizde su olduğunun belirtilerini, akciğerlerdeki suyun alınması için yapılan işlemleri, akciğer sönmesine neden olan etkenleri, oksijen tedavisi ve kullanılan diğer yöntemleri anlatacak. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Tezelman guatr riskini artıran faktörler ve çeşitlerini, tiroid bezinin büyümesine yol açan nedenleri, tiroidin hızlı veya yavaş çalışmasının vücuda etkilerini aktaracak. Rahimde yapışma anne olmayı zorlaştırıyor. Peki rahimde yapışmaya yol açan sebepler nelerdir? Asherman sendromunun neden olduğu sorunlar ve tedavisinde izlenen yollar nedir? Hepsini ve daha fazlasını Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Akbulut yanıtlayacak. Programda ayrıca Dr. Ender Saraç soğuk havalarda rahat nefes almaya yardımcı burun açıcı ıhlamurlu buhar formülünü paylaşacak.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          HAFTANIN ORTASINDA FİNAL HEYECANI GİDEREK ARTIYOR! Show TV'nin ekranlarda fırtınalar estiren fenomen yarışma programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası bu programda sizleri bekliyor. İddialı yorumlar ve eleştirilerle heyecanın hiç eksilmeyeceği Gelin Evi'nde rekabet ve eğlence dolu anlar yaşanıyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 28 yaşında, 3 yıllık evli Duygu Yavaş'ın evine konuk olunacak. Duygu Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak ve videoları izlenecek. Mutfakta hünerlerini sergileyip rakiplerine sunumuyla iddiasını gösterecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kibar Feyzo 'Türk Filmi'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Çarşamba akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır.

        •  Atla Gel Şaban 'Türk Filmi'
          21:45

          Atla Gel Şaban 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın üstlendiği, Kemal Sunal, Nevra Serezli, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Atla Gel Şaban" Çarşamba akşamı Show TV'de! Fakir bir adam olan Niyazi, bir fabrikada az bir maaş ile çalışmaktadır. Mahalleliye olan borçlarından dolayı köşe bucak kaçmak zorunda kalan Niyazi, çevresindekilerin at yarışına merak sardığını görür ve kendisi de denemeye karar verir. İşine gitmek için minibüse bindiği sırada at yarışı oynayan Niyazi, akşam sonuçları öğrendiğinde at yarışını kazandığını öğrenir. Ancak ne yazık ki kuponu yatırmamıştır. Her gün işe giderken minibüsün içinde at yarışı oynayıp kendini sınayan Niyazi, tüm yarışları tutturduğunu görür. Niyazi'nin durumuna şahit olan bir adam ise bu durumu mafya babası Kazım'a bildirir. Niyazi'den kendisi için at yarışı oynamasını isteyen Kazım, bu sayede servetine servet katmayı planlar. İsteğinin gerçekleştirilmesi için Niyazi'yi alıkoyan Kazım, at yarışı sonuçlarını görünce hüsrana uğrar. Niyazi bu sefer at yarışını kazanamamıştır. At yarışını her sabah minibüsün içerisindeyken oynadığını söyleyen Niyazi, aynı atmosfer olmadan ilham gelmediğini söyler. Bunun üzerine Kazım'ın adamları, Niyazi'ye ilham gelmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışır. Niyazi, at yarışını kazanmayı sağlayacak olan kuponu hazırlayıp Kazım'dan kurtulmayı başarabilecek midir?

        •  Atla Gel Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:30

          Atla Gel Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)