Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          TORUN HASRETİ ÇEKEN BİR ADAMIN YÜREKLERE DOKUNAN HİKAYESİ Show TV'nin gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa' ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunumuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde torun hasretinden yanıp tutuşan bir adamın yaşadıklarını izleyeceksiniz. Bir adamın çok emek vererek yetiştirdiği kızını istemediği bir adamla evlendirmek zorunda kalışını, bu evlilikten bir torunu oluşunu, damadının kızına yaptığı kötülükleri öğreneceksiniz. Sürekli kayınpederinden para isteyen damadın eşini ve kızını terk edip gidişini, babasının desteğini arkasında bulan kadının ona yine de sırt çevirişini, yıllar sonra evlenmeye karar veren adamın kızı ve torunu tarafından yalnız bırakılışını, verdiği onca mücadeleye rağmen kötü adam ilan edilişini ve yeni evlendiği eşinin kızı ve torunu tarafından kötülenişini izlerken gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Ozan ailesini sanal dünya Metaverse'den arsa almaya ikna edebilecek mi? İsmail ve Burcu'nun oğullarına güvenerek yaptıkları yatırım akıllıca mı? Sanal dünya fırsatları gerçek mi? Ressam Mesut'un, oğlu Bilal'i pavyonlardan kurtarma, kendi cemiyetine sokma çabası devam ediyor. Cemiyetin en saygın insanlarından Paşa'nın doğum gününde Ressam Mesut ve yıllar sonra kavuştuğu oğlu Bilal'i nasıl bir macera bekliyor? Fanatik futbol taraftarı Paşa'nın kızı Reyhan'ı istemeye geliyorlar! Damat adayının babası, rakip takımın koyu taraftarı çıkarsa neler yaşanır? Genç aşıklar, fanatik taraftar babalara rağmen kavuşabilecek mi? Bilal, İbrahim ve Mustafa "Liselerarası Roman Kahramanları Festivali"nde kendilerine yeni bir kız arkadaş bulabilecek mi? Mustafa Keloğlan, İbrahim Aşk-ı Memnu Adnan Bey, Bilal ise Kaşağı karakterleriyle aradıkları eşi bulabilecek mi? Gerçekten zombi salgını başlamış olabilir mi? Bahadır, ailesi Hayati, Yeter ve Reyhan'ı zombiler ile nasıl bir hayat bekliyor? Zombiler ile beraber yaşamaya alışılabilir mi? Burcu platonik hisler beslediği Feridun'a neden kötü davranıyor? Hislerini her dile getirmeye çalıştığında daha da kötü davranan Burcu ve Feridun'u neler bekliyor?

        •  Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu  'Yabancı Film'
          23:45

          Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Luc Besson'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Dane Dehaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu", Cumartesi gecesi Show TV'de! Luc Besson'un Valérian and Laureline çizgi-roman serisinden sinemaya uyarladığı filmde, Valerian (Dane DeHaan) ve Laureline (Cara Delevingne), tüm evrenin düzenini sağlayan insan gezegeni hükümeti için çalışan özel ajanlardır. Kumandanlarının (Clive Owen) emri doğrultusunda, Valerian ve Laureline, evrenin her köşesinden binlerce farklı türe ev sahipliği yapan, nefes keseci güzellikteki gökada metropolü Alpha'ya göreve giderler. Alpha'nın 17 milyonluk halkı, evreni iyileştirmek için tüm yeteneklerini, teknolojilerini ve kaynaklarını ortaya koymuşlardır. Fakat Alpha'daki herkes aynı amaca hizmet etmiyordur; tam tersine, bir takım görünmeyen güçler korkunç bir tehlikeyi üzerlerine salmak üzere iş başındadır.

        •  Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu  'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)