Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün, takıntılı bir adamın bir kadına hayatı nasıl dar ettiğini izleyeceksiniz. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programın yeni bölümünde; eski eşinden şans isteyen bir adam programa başvuracak. Kızını ve eski karısını görmek isteyişini ve hikâyesini anlatırken her şeyin normal görünecek ancak işin aslı mağdur kadına ulaşınca anlaşılacak. Hayal dünyasında yaşayan adamın sadece bir kere karşılaştığı genç bir kadını nasıl takıntı haline getirdiğini, onu yıllarca yılmadan takip edişini, sosyal medya ve mesaj yolu ile sürekli taciz ettiğini, kendisinin olmayan bir çocuğu kendisinin gibi gördüğünü ve tüm bunlara yıllarca direnen, sesini çıkaramayan bir kadının neler yaşadığınızı öğrendiğinizde sinirlerinize hâkim olmakta zorlanacaksınız. Bu kabustan Bir Şansım Olsa ekibi sayesinde kurtulan kadının mutluluğunu paylaşacaksınız. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 30 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Pazar akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir. "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı", 30 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Tokatçı 'Yerli Sinema'
          22:15

          Tokatçı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Nazan Saatçi, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Tokatçı" Pazar akşamı Show TV'de. Saf bir adam olan Osman, gönlünü yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa'nın kızı Emine'ye kaptırır. Ağa bunu öğrendiğinde başta deliye döner. Osman ve ailesi ile birlikte Emine'yi istemeye geldiklerinde Hasan Ağa onlardan yüklü bir başlık parası ister. Osman'ın aşkından yaptığı taşkınlıklar ise başlık parasının daha da artmasına neden olur. Osman'ın, gereken parayı köyde toplaması mümkün olmayınca, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Gece gündüz çalışıp başlık parasını denkleştirince köye geri dönmeye çalışan Osman, yolda tüm parasını çaldırır. Eli boş bir şekilde köye döndüğündeyse topraklarının elinden alındığını ve babasının öldüğünü öğrenir. Osman, hem Emine'ye kavuşmak için parayı yeniden toparlamak hem de topraklarını geri almak için bir kez daha İstanbul'a gitmek için yola koyulur. Bu sırada karşılaştığı askerlik arkadaşı Şevket, Osman'a kısa yoldan zengin olmanın yollarını öğretmeye çalışır. "Tokatçı", 30 Ocak Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)