Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          ASTIMI TETİKLEYEN DURUMLAR NELERDİR? Sağlığa dair en doğru bilgilerin paylaşıldığı "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç, sağlıklı ve zinde bir yaşama dair aklınıza takılan soruları, alanında uzman konuklarıyla birlikte masaya yatırıyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu astımı tetikleyen durumları, astıma bağlı olarak gelişen sorunları ve atağa yol açan sebepleri anlatacak. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Denizhan Dizdar ise ani gelişen, kalıcı veya geçici olabilen işitme kayıplarını, işitme kaybının derecelerini ve tedavi yollarını açıklayacak. Düşük kan şekeri depresyondan taşikardiye, uyku sorunlarından migren ataklarına kadar birçok durumu tetikliyor. Peki kan şekerini dengede tutmak için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Esra Nur Ademoğlu Dilekçi yanıtlayacak. Programda Dr. Ender Saraç, güzel kokan sentetik mumlardaki tehlikeleri aktarırken kınayla doğal saç boyası, nohut unu ve Türk kahvesiyle cildi canlandıran peeling önerileri paylaşacak.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          GELİNLERİN KIYASIYA YARIŞI HIZLA DEVAM EDİYOR! Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Gelin Evi' Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla Show TV'de! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadele gösterecek. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 25 yaşında, 3 yıllık evli Çağla Ayrancı'nın evine konuk olunacak. Çağla Hanım, mutfakta hünerlerini sergileyip rakiplerine sunumuyla iddiasını gösterirken çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Miami Vice 'Yabancı Film'
          00:15

          Miami Vice 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Michael Mann'ın yaptığı, Colin Farrell, Jamie Foxx, Gong Li gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Miami Vice" Salı gecesi Show TV'de! Neptune isimli azılı bir suçlunun foyasını ortaya çıkarmak için gizli bir operasyon yönetmekte olan Sonny ve Rico isimli iki dedektif görev esnasında eski muhbirleri Alonzo Stevens'tan önemli bir telefon alırlar. Polis teşkilatının üst kademelerindeki bir bilgi sızdırması sonucunda ailesi öldürülmüştür. Konuyla yakından ilgilenmeye başlayan iki dedektifin yaptığı araştırma, onları Aryan Kardeşliği örgütüne mensup acımasız katillerin ve dünya çapında gizlilikle korunmakta olan globalize uyuşturucu trafiği şebekesinin kapısına kadar götürür. Güney Florida'daki gizli uyuşturucu nakliyesi ile ilgili çalışmasını sürdüren iki ortağın görevi sırasında istihbarat ve uyuşturucu hatlarının aynı noktada kesişmesi yüzünden her şey birbirine karışacaktır.

        •  Miami Vice 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Miami Vice 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)