Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          KANSERE İŞARET EDEN BELİRTİLER! Sağlığa dair en doğru bilgilerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV ekranlarında. Dr. Ender Saraç, sağlıklı ve zinde bir yaşama dair aklınıza takılan soruları, alanında uzman konuklarıyla birlikte yanıtlayacak. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Dünya Kanser Günü'nde önemli bilgiler masaya yatırılacak. Kanser her yıl 9 milyon can alıyor. Peki kansere işaret eden belirtiler ve riski artıran sebepler nelerdir? Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Özlem Er tüm merak edilen soruları yanıtlarken, kansere neden olan genetik faktörler hakkında bilgilendirecek. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Feza Yarbuğ Karakayalı apandisitin vücuttaki görevlerini, belirtilerini ve iltihaplanmasına yol açan nedenleri anlatacak. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Turan Çift ise parmaklardaki şekil bozukluğu nedenlerini ve tedavide kullanılan yöntemleri aktaracak.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          FİNAL GÜNÜNDE BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANAN GELİN KİM OLACAK? Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası! Show TV'nin sevilen programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girecek. Final günü rekabet ve heyecan doruklara ulaşacak. Gelin Evi'nin final gününde 24 yaşında, 5 yıllık evli Aleyna Gedikoğlu Kalkar'ın evine konuk olunacak. Sunumuyla iddiasını göstermek ve altınların sahibi olmak isteyen Aleyna Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntülerine bakılacak, ev dekorasyonu değerlendirilecek. Günün sonunda bir gelin 10 Çeyrek Altın'ın sahibi olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Babasının gizemli ölümünün ardındaki sır perdesini aralayan Aziz, yeni bir hamle yapmak üzere harekete geçer. Bu sırada Türklerin cesur direnişi üzerine Fransızlar şehirde baskıyı artırıp ambargo başlatmıştır. Türkler açlık ve kıtlıkla acı bir şekilde sınanmaktadır. Aziz babasının intikamını almak ve halkı bu zulümden kurtarmak için tehlikeli bir yola girer. Tüm bunlar olurken Efnan'la ilgili şaşırtıcı bir gerçeği öğrenmesi Aziz'de derin bir hayal kırıklığına neden olur. Aziz bu çetin mücadele için amansız bir yolculuğa çıkarken arkasında gözü yaşlı Efnan'ı bırakır. Efnan'ın bu süreçteki destekçisi ise amansız rakibi Dilruba olacaktır.

        •  Ödeşme Zamanı 2 'Yabancı Film'
          00:15

          Ödeşme Zamanı 2 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jesse V. Johnson'ın yaptığı, Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Ödeşme Zamanı 2" Cuma gecesi Show TV'de! Devam filminde French ve Sue, patronları Tommy'ye çalışmaya devam etmektedirler. Yeni müşteri listesi ile yola çıkan ikilinin ilk durağı Sue'nun eski sevgilisinin Las Vegas'taki barıdır. Aynı zamanda Tommy ve ekibi, ölen uyuşturucu baronunun kardeşi tarafından tehdit edilmektedir. Zaman azaldıkça çember daralmakta ve ölüm kalım savaşı şiddetini artırmaktadır.

        •  Ödeşme Zamanı 2  'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Ödeşme Zamanı 2 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)