Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          ÜÇ ALTIN GÜNÜ ARKADAŞININ TRAJİKOMİK HİKÂYESİ Show TV'nin gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa' ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunumuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde birbirlerinin arkasından iş çeviren komşuların hikâyesine şahit olacaksınız. Komşularına göre nispeten varlıklı olan bir kadının nasıl kıskanıldığını, soygun mağduru olmasını, çalınan eşyalarının komşuları tarafından bulunmasını ve mağdur kadına söylemeden eşyaları ucuzdan satın alan komşularının çektikleri vicdan azabını öğreneceksiniz. Komşu çocuklarının annelerine söylemeden aşk yaşamalarına, komşularının eşyalarından hayır görmeyen iki kadının eski komşularından af dilemesine tanıklık edeceksiniz.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Reyhan ve eşi Ozan'ın, anne ve babalarını eve toplayarak yapmak istedikleri kötü şaka nasıl sonuçlanacak? Ailelerine boşandıklarını söyleyerek şaka yapmak isteyen genç çift, hangi kapalı defterleri açtıracak? Dünürlerin bunca zamandır içinde tuttukları neler? Dershane öğrencileri İsmail, Leman, Ozan, Bahadır ve Fikri sınavlara hazır mı? Hayat dersi vermekten matematik öğretmeye fırsatı kalmayan Hayati ile sınava hazırlanmak ne kadar mümkün? Babasının evlen baskılarından bunalan Çiçek'in yeni planı işe yarayacak mı? Arkadaşı İbrahim'den sevgilisi rolü yapmasını isteyen Çiçek'i neler bekliyor? Kayınpeder Mesut sahte damadına yaptığı jestler ile akılları nasıl karıştıracak? Düğüne gitmek için eşini aile apartmanından almaya giden Paşa'yı neler bekliyor? Ailenin ve apartmanın göz bebeği Çiçek'in gidişi herkesi nasıl etkiliyor? Paşa her şeye rağmen mutlu bir yuva kurabilecek mi? Mesut şefin orkestrasında neler oluyor? Orkestranın en önemli ve gizli lideri Zilci Bilal olabilir mi? Bilal orkestradaki görevini ne kadar ciddiye alıyor? İsmail kayıp gecenin sırrına ulaşabilecek mi? Bir önceki akşam içkiyi fazla kaçıran İsmail kayıp anılarının peşinde! Olayları birleştirerek ne yaptığını çözmeye çalışan İsmail'in işi hiç kolay değil... Bilal'in evdeki tasarruf tedbirleri Mustafa, Yeter ve Burcu'nun hayatını nasıl etkiliyor? Aile üyeleri Bilal'den gizli bir şekilde elektrik kullanabilecek mi? Bilal'in geliştirdiği parlak fikirler ne kadar işlevsel? Elektrik faturasını okumaya neden Metin Şentürk gelmiş olabilir?

        •  Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması  'Yabancı Film'
          23:45

          Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Duncan Jones'ın yaptığı, Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması" Cumartesi gecesi Show TV'de! World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım, farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da yaklaşan savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, her iki ordu da yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.

        •  Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması  'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)