Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Pazar akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır. "Hababam Sınıfı Tatilde", 6 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Salak Milyoner 'Yerli Sinema'
          22:15

          Salak Milyoner 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salak Milyoner" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, define bulmak için İstanbul'a giden dört kardeşin hikâyesi konu edilir. Ölüm döşeğindeki Behçet, oğullarına İstanbul'daki altınlarını haber verir. Bunun için İstanbul'da yaşayan Mehmet Çavuş'u bulmaları gerekmektedir. Birbirini atlatıp İstanbul'a gitmeye çalışan dört kardeş tren istasyonunda karşılaşır. Mehmet Çavuş'un evine yerleşen kardeşler altınların evin altında gömülü olduğunu öğrenir. Mehmet Çavuş'a fark ettirmeden altınlara ulaşmaya çalışırlar. Ancak evin altında kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir. "Salak Milyoner", 6 Şubat Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Yerli Sinema'
          23:45

          Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Sevda Aktolga gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Erkek Güzeli Sefil Bilo" Pazar gecesi Show TV'de! Bir zamanlar sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, sürekli bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso, sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikayeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo, bu hikayelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. Sonuç olarak eşkıya olmak isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu zorla dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü gerçek bir eşkıyalık deneyiminden çok talihsiz ve komik olaylar beklemektedir. "Erkek Güzeli Sefil Bilo", 6 Şubat Pazar gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)