Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          BİR TRAFİK KAZASI SONUCU PARAMPARÇA OLAN BİR AİLE! Show TV'nin gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, bir ailenin yaşayabileceği en büyük dramlardan birine tanık olacaksınız. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği program "Bir Şansım Olsa"da bugün; yıllar önce yaptığı trafik kazasında kendi çocuğuna çarpan ve istemeden de olsa evladının ölümüne sebep olan Yüksel Bey'in yaşadıkları ekrana gelecek. Vicdanına binen yük yetmezmiş gibi adamın bu suçtan dolayı hapis yatmasına, annenin bu olanlar karşısında psikolojisinin bozulmasına, kocası içeride ve oğlu mezarda olan bir kadının diğer çocuğuyla ilgilenmemesine, evladının çocuk esirgeme kurumuna verilmesine şahit olacaksınız. Hapisten çıkan Yüksel Bey, dağılan hayatların tekrar bir araya gelmesi için programa başvurarak bir şans daha isteyecek. Eski eşi, adamı suçlayıp konuşmak bile istemezken torununun yurtta büyümesini istemeyen anneannenin, evladına sahip çıkması için eski damadına mesaj bıraktığını öğreneceksiniz. Bu yürek dağlayan hayat öyküsü karşısında gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız.

        •  Mavi Boncuk 'Türk Filmi'
          14:30

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Cumartesi günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Feridun, arkadaşlarının da desteği ile o romantik evlilik teklifini edebilecek mi? Tatlının içine saklanan yüzük ilişkileri ve ortamı ne kadar bozabilir? Jale, Feridun'un organize ettiği birbirinden gösterişli sürpriz tekliflerden birini fark etmeyi başarabilecek mi? İsmail en sonunda aradığı yalnızlığı ve huzuru bulup evde yek başına kitap okuyabilecek mi? Merakına engel olamayan eşi Yeter, İsmail'in yalnız kalma isteğini ne kadar abartabilir? İbrahim ve Jale'nin anne ve babalarını şımartma ve güzel bir gün geçirtme hayalleri gerçek olacak mı? Fedakâr ve cefakâr anne Mehtap vericiliği ne kadar abartıyor olabilir? Paşa uzun zamandır görmediği şehirdeki akraba ziyareti nasıl geçecek? Paşa şehri bıraktığı gibi bulabilecek mi? Küçük kızı Burcu'ya yürekten bağlı baba Mesut'u bekleyen kötü sürpriz ne? Bir aylığına gittiği iş seyahatinde sevimli küçük kızında nasıl bir değişim olmuş olabilir? Hayatında istediği hiçbir şey yolunda gitmeyen Bilal'in imdadına kim yetişecek? Mısır'dan 3000 yıllık bir sihirli lamba cini İbrahim, Bilal'in dileklerini yerine getirebilecek mi?

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)