Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          BİR BABA-KIZIN YÜREKLERE DOKUNAN YÜZLEŞMESİ Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, kızının kararlarına müdahale edemeyen bir babanın yaşadığı çaresizliği izleyeceksiniz. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa"da bugün; kadının yasak aşkı yüzünden bir çiftin ilişkilerinin bitmesini, tek başına kalan baba Mesut Bey'in, kızı Ahsen ile bir hayat kurma çabasını öğreneceksiniz. Kızın üniversite için başka şehre gittiğini, orada kendinden yaşça büyük ve evli bir adam ile ilişki yaşadığını, babanın ise bunları öğrenip kızına tepki gösterdiğini göreceksiniz. Çaresiz kalan Ahsen programımızdan yardım isterken, hem kızı için hem de eski eşi ile ilgili baba Mesut Bey'in de programa başvurduğu ortaya çıkacak. Başka sebeplerle Bir Şansım Olsa'ya başvuran baba-kızın yüzleşmesini izleyecek, bu anlarda gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Dekan Bilal sosyal medyada fenomen olan hocalarını yeniden derslere dönmeye ikna edebilecek mi? Hayati, İbrahim, Paşa ve Jale derslere neden girmiyor? Mesut yeni kız arkadaşı dünyalar güzeli model Çiçek'i arkadaşları ile tanıştırma telaşında! Tüm güzelliği ve göz alıcılığının yanında Çiçek'in sorunu ne olabilir? Kıbrıslı Ozan hayatında ilk defa operaya gidiyor! Ozan deneyimsizlikleri ile camianın önde gelenleri Burcu, Mesut, Kudret ve Reyhan'ı nasıl rahatsız edecek? Bahadır'ın akıl almaz flört taktikleri işe yarayacak mı? İnternet aracılığı ile tanıştığı tüm kadınları aynı masada toplayan Bahadır'ın taktikleri ve dobralığı işe yarayacak mı? "İbrahim Başbaş ile Sıhhat Kaç" programında sunucu Yeter ve izleyicileri neler bekliyor? Doktor İbrahim'in bilgileri ve tavsiyelerinde bir yanlışlık olabilir mi? 10 yıl sonra komadan uyanarak yeniden öğretmenliğe dönen Paşa'yı neler bekliyor? 10 sene içinde sınıfta ve öğrencilerinde nasıl bir değişiklik olmuş olabilir? Sinirli baba Bilal'in aldığı stres topu işe yarayacak mı? Bilal, eşi Mehtap, kızları Jale ile Leman ve oğulları Fikri stres topuna güvenerek itiraf etikleri gerçeklere ne kadar dayanabilecek?

        •  Avcı: Kış Savaşı 'Yabancı Film'
          23:45

          Avcı: Kış Savaşı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Cedric Nicolas-Troyen'in yaptığı, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Charlize Theron, Emily Blunt gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Avcı: Kış Savaşı" Cumartesi gecesi Show TV'de! Buz Kraliçesi Freya (Emily Blunt), kız kardeşi Ravenna'nın (Charlize Theron) öldüğünü öğrenince, onu hayata döndürebilmek için Büyülü Ayna'yı kullanabilecek son büyücünün yardımına başvurur ve Ravenna, aynanın altından derinliklerinden geri gelir. Şimdi ikisi güçlerini birleştirip çok daha tehlikeli olmuştur. Onları durdurabilmenin tek yolu, bizzat Freya'nın yetiştirdiği, ancak "kalplerini aşka kapatma" emrine itaat etmeyen Eric (Chris Hemsworth) ve Sara'nın (Jessica Chastain) başını çektiği avcıların sürüldükleri ülkelerden gelip yeniden güçlerini birleştirmesidir.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Avcı: Kış Savaşı 'Yabancı Film'(Tekrar)
          04:15

          Avcı: Kış Savaşı 'Yabancı Film'(Tekrar)