Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE BU HAFTA BİRBİRİNDEN İDDİALI VE RENKLİ GELİNLER YARIŞIYOR! Show TV'nin fenomen yarışma programı Gelin Evi Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de! Gelin Evi yeni haftaya birbirinden iddialı ve renkli gelinler ile başlıyor. Çeyizler, altınlar, düğünler ve daha fazlası bu programda! Gelin Evi'nde haftanın ilk günü; 22 yaşında, 5 aylık evli Gamze Demir'in evine konuk olunacak. Gamze Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntüleri izlenecek, ev dekorasyonu ve özenle hazırladığı sunumları yorumlanacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

          Kartal, mahalleye döndüğünde her şeyin değişmiş olduğunu görür ve sarsılır. Çıngıraklı artık Şahin'in kontrolündedir. Mahallede istenmediğini gören Kartal, her şeyi geride bırakıp uzaklaşacakken, onu sarsıp kendine getiren Leyla olur. Bahar'dan bir çocuğu olduğunu öğrenen Kartal, ne pahasına olursa olsun önce kendi evladına kavuşup ardından da ailesini yeniden bir araya getirmek için harekete geçer. Bu uğurda ilk olarak Efe'nin karşısına çıkar ama Efe'yi hiç beklemediği bir halde bulur. Kartal, Efe'yi kendine getirmek için büyük bir plan yapar ve Kartal'ın yaptığı bu planda yolu bir kez daha İrfan'la kesişir.

        •  Çinli Satıcı 'Yabancı Film'
          00:15

          Çinli Satıcı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Tan Bing'in yaptığı, Steven Seagal, Mike Tyson, Dong-Xue Li, Janicke Askevold gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Çinli Satıcı" Pazartesi gecesi Show TV'de! Çinli bir IT mühendisi olan Yan Jian, Kuzey Afrika'ya gönüllü olarak giderek çalıştığı şirket adına iletişim ihalesine katılır. Kazanan ödül olarak, Güney ve Kuzey arasındaki iletişimi kontrol etme hakkına sahip olabilecektir. Fransız casusu olan Michael'ın görevi ise aynı ihaleyi kazanmaktır. Böylece Fransa, Afrika'nın maden kaynaklarını kontrol edebilecektir. Kendisine yardım etmesi için, Afrika'daki en iyi paralı asker Lauder'i ve eski bir general olan Kabbah'ı işe almıştır. Yan Jian, Michael'ın komplolarını fark eder ve kendini tehlikeli bir kovalamacanın içinde bulur.

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çinli Satıcı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:30

          Çinli Satıcı 'Yabancı Film' (Tekrar)