Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          DÜĞÜN, ALTIN, ÇEYİZ VE DAHA FAZLASI! Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Gelin Evi' Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Birbirinden renkli ve iddialı gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadele gösteriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 22 yaşında, 2 yıllık evli Suzan Kobilay'ın evine konuk olunacak. Suzan Hanım mutfakta hünerlerini sergileyip rakiplerine sunumuyla iddiasını gösterirken, çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Baba 'Dizi'
          20:00

          Baba 'Dizi'

          Kadir, İlhan'a olan borçlarını ödemek için çare ararken, Emin'le ilgili bir sırrı öğrenir. Saruhanlı ailesini köşeye sıkıştıran İlhan'ın hedefinde bu kez Kadir vardır. Büşra, İlhan'dan kaçmaya çalışırken büyük bir sürprizle karşılaşır. Kadircan ve Zeynep evden dışarı adım attıklarında kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Servet, hem Kadir hem Kübra ile sınanınca zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Kadir ile Emin bir kez daha karşı karşıya gelir ve evde kıyametler kopar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        •  Ödeşme Zamanı 'Yabancı Film'
          00:15

          Ödeşme Zamanı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jesse V. Johnson'ın yaptığı Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Ödeşme Zamanı" Salı gecesi Show TV'de! Standart eğitimlerle dövüş sanatı öğreten French (Scott Adkins), okulunun borçlarını ödeyebilmek için bir mafyanın yanında çalışmaya başlar. Yapacağı iş, mafyaya borcu olan müşterilerden paraları tahsil etmek olacaktır; fakat iş göründüğü kadar kolay değildir. French, ortağı Sue (Louis Mandylor) ile birlikte tahsilat işlerini gerçekleştirirken kendilerini tehlikeli bir tuzağın içinde bulurlar.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ödeşme Zamanı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:30

          Ödeşme Zamanı 'Yabancı Film' (Tekrar)