Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          KOCAMAN KALPLİ BİR BALONCUNUN DUYGU DOLU HİKAYESİ Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, kaybedilenin acısını sadece bir başka kaybedenin anlayabileceğine şahit olacaksınız. Mezardaki çocukları mutlu etmek isteyen bir adamın kocaman kalbi izleyenleri duygulandıracak. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa"da bugün; yetimhanede büyüyen ve zorluklar çeken bir adamın yıllar sonra bir balon fabrikasında çalışmaya başladığını ve her gün sokaklarda dolaşıp balon dağıttığını öğreneceksiniz. Bir gün mezarlık girişinde bir kadın ile karşılaşmasını, kadının yıllar önce kaybettiği çocuğunun mezarına balon bağlamak istemesini, adamın bu olaydan sonra sürekli mezarlara uğrayıp balon bağlamaya başlamasını izleyeceksiniz. Bir hastalık yüzünden 6 ay ortadan kaybolan baloncu Nurullah Bey'i aramak ve ona teşekkür etmek için daha önce mezarlıkta karşılaştığı Nazlı Hanım programa başvuracak. Bu hikayeye şahit olurken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Uzun zamandır görüşmeyen arkadaş grubu Yeter ve Mesut, Mehtap ile Paşa çiftinin Çiçek ve Mustafa'ya ziyaretleri nasıl geçecek? Çiftlerin birbirlerinin sosyal medya hesaplarını karıştırması nasıl sonuç verecek? Eşler birbirinden neler gizliyor olabilir? İsmail ve ailesinin devamlı dışarıdan verdikleri siparişler başlarına nasıl bir iş açacak? Ailenin istemsizce ürettikleri plastik çöpler başlarına nasıl bela olacak? Çöp adam İbrahim ailenin hangi sırlarını biliyor? Rehberlik öğretmeni Mehtap'ın okuldaki ilk günü nasıl geçecek? Öğrenciler, müdür Mesut'un endişelendiği kadar tehlikeli olabilir mi? Burçların Sırrı programında Hayati Hoca tüm merak edilen sorulara derman oluyor! Seyirciler Paşa, Burcu, Çiçek ve Jale burçlar ve hayatları hakkında aradıkları yanıtlara ulaşabilecek mi? Feridun müdavimi olduğu aile işletmesi mekanda arkadaşları Yeter ve Paşa ile neler yaşayacak? Feridun gerçekten mekanın müdavimi, samimiyetiyle herkesin sevgilisi olmayabilir mi? Belediye Başkanı Bilal ve yardımcı Mesut, uzaylı istilasını önleyebilmek için ne yapacaklar? Belediyenin kısıtlı imkanları ile kurulan en iyi süper kahraman ekibi "Yenilebilirler" kim? Bir metre zıplayabilen İbrahim, koşabilen Ozan, fazla konuşan Mehtap, saatin kaç olduğunu tahmin edebilen Hayati ve görünmez olabildiğini iddia eden ancak olamayan İsmail beldeyi kurtarabilecek mi? Otur Evinde Fikri yine herkesi evlerinde oturmaya ikna edebilecek mi? Fikri'ye karşı apartman sakinleri nasıl yeni yöntemler deneyecek? Fikri bu sefer kimlerin hayallerini ve isteklerini ellerinden alacak?

        •  Büyük Oyun 'Yabancı Film'
          23:45

          Büyük Oyun 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jalmari Helander'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson, Onni Tommila ve Ray Stevenson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Büyük Oyun" Cumartesi gecesi Show TV'de! Amerikan Başkanı'nın uçağı Air Force One, teröristler tarafından vurulur ve başkan William Moore (Samuel L. Jackson) uçaktan bir kapsülün içinde sağ olarak kurtulur. Bulunduğu yer ıssız bir ormanın ortasıdır ve yakınlarda onu kurtarabilecek kimse yoktur. Ancak 13 yaşındaki Oskari (Onni Tommila) o bölgede avlanmaktadır. Teröristler halen başkanın peşindedir ve başkanın hayatta kalabilmesi için yeni ortağıyla maceralı bir yolculuk yaşaması gerekmektedir.

        •  Napoli'nin Sırrı 'Yabancı Film'
          02:15

          Napoli'nin Sırrı 'Yabancı Film'

        •  Büyük Oyun 'Yabancı Film'(Tekrar)
          03:45

          Büyük Oyun 'Yabancı Film'(Tekrar)