Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:30

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE ALTINLAR İÇİN KIYASIYA YARIŞ DEVAM EDİYOR! Show TV'nin Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla ekranlarda fırtınalar estiren fenomen yarışma programı "Gelin Evi"nde kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda! Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 22 yaşında, 8 aylık evli Berfin Dağ'ın evine konuk olunacak. Berfin Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak ve videoları izlenecek. Mutfakta hünerlerini sergileyip, rakiplerine sunum yapacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Oğlum 'Dizi'
          20:00

          Oğlum 'Dizi'

          Efe'nin cezaevinden çıkması Tuğrul ve Zeynep için ikinci bir şans demekken, Melike ve İlyas için çocuklarına yapılan kötülüğün cezasız kalması demektir. İki aile de bu yeni durumda ne yapacağını bilemezken, Efe'nin elinde çiçeklerle Melike'nin kapısına gelmesi her şeyi değiştirir. Tabii bu değişim rüzgârını en çok Tuğrul ve Zeynep hissedecektir.

        •  Ölümcül Makineler 'Yabancı Film'
          00:15

          Ölümcül Makineler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Christian Rivers'ın yaptığı, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Ölümcül Makineler" Çarşamba gecesi Show TV'de! Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, dünyada dolaşarak daha küçük olan kasabaları vahşice yağmalamaktadır. Tom Natsworthy, yürüyen büyük şehirlerden olan Londra'nın alt sınıfındandır. Tehlikeli kaçak Hester Shaw ile karşılaşan Tom Natsworthy artık hayatta kalmak için savaşmak zorundadır. Bu iki farklı insan hayatlarının değişmesine neden olan bir ittifak kurar. Yollarının kesişmesi beklenmedik olan bu ikilinin kurduğu ihtimal dışı ortaklık, dünyanın kaderini değiştirecektir.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Baba 'Dizi' (Tekrar)