Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İKİ KADIN ARASINDA KALAN BİR ADAMIN HİKAYESİ Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, aşık olduğu kadınla onu iyileştiren kadının arasında kalmış bir adamın hikayesini izleyeceksiniz. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa"da bugün; geçmişte çok büyük bir aşk yaşayan Alp Bey'in Naz Hanım'a olan takıntısını, geçmişteki ilişkilerinde yaptığı evlenme teklifini, Naz Hanım'ın bunu kabul etmediğini ve Alp Bey'in "Sonsuza kadar bekleyeceğim..." sözü verdiğini öğreneceksiniz. Daha sonra Sena Hanım ile yolları kesişen Alp Bey'in yeni bir sayfa açıp evlendiğine şahit olacaksınız. Yıllar sonra Naz Hanım'ın Bir Şansım Olsa programına başvurup bu evlilik teklifini kabul etmek istemesini, ekibimizin ulaştığı Alp Bey'in evliliğini saklayıp programa gelmesini ve sonrasında yaşanan kaosu izleyip çok şaşıracaksınız.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show 300. bölümü ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı her zamanki çok eğlenceli ve çok renkli hikayelerinin yanı sıra 300. bölüm için sürprizleri ile de damga vuracak. İzleyicileri Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan ile nostaljik bir yolculuktan, tüm ekibin bir arada söylediği 300 özel şarkısı ile duygusal anlara, duygu dolu bir akşam bekliyor. Orkestra şefi Kudret, yaşı geçkin solistleri Mesut, Hayati, İsmail, Mehtap ve Burcu ile Ramazan konseri hazırlığında! Solistler arasında yaşanan aşk sarmalı koronun geleceğini nasıl etkileyecek? Bahadır, kız arkadaşı Çiçek ile Paşa abinin evinde buluşuyor! Paşa abinin düzenli müdavim kitlesi Çiçek'in gelişine nasıl tepki gösterecek? Paşa abinin her şeyi abartılı hikayelerine Çiçek ne kadar tahammül edebilecek? Oğlu İbrahim'in evlenmesine dair tüm umutlarını yitirmek üzere olan Yeter son bir hamle kısır günü düzenliyor. Yeter oğlunun akranları Jale, Reyhan ve Leman'ı ikna edebilecek mi? Kendi başının çaresine bakamayan, fazla yemek yiyen, sürekli uyuyan İbrahim'den iyi bir eş olur mu? Çiçek ve Burcu, Bilal Dayı'nın mahallesinde hayallerindeki kahveciyi açabilecekler mi? Kızlara yardım eli uzatmak adına dolap tamiri için kaleci Feridun'u, finansal destek için mafya ve tefeciyi ayarlayan Bilal dayı ile kahveci nasıl bir yer olacak? Yeni normal düzende zombi salgını ile yaşamda neler oluyor? Bir önceki ısırılmasından düzelmeyen yarı insan yarı zombi Fikri ile kız isteme töreni nasıl geçecek? Ahali bu salgın karşısında nasıl tepkiler verecek? Bir an önce mesaisini bitirerek eşinin yanına gitmek isteyen Kudret amiri bekleyen kötü sürpriz ne? Son kalan tekerlemeciler Feridun ve İbrahim ile ifade nasıl geçecek? Dertlerini tekerlemelerle anlatan ikili Kudret'i nasıl çileden çıkaracak?

        •  Mekanik 2: Suikast 'Yabancı Film'
          23:45

          Mekanik 2: Suikast 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Dennis Gansel'ın yaptığı, Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Mekanik 2: Suikast" Cumartesi gecesi Show TV'de! Devam filminde Arthur Bishop (Jason Statham), suikastçilik işini bırakmaya karar vermiştir. Ancak sevgilisi Gina (Jessica Alba) çok güçlü ve tehlikeli bir adam tarafından kaçırılınca, onun hayatını kurtarabilmek için yeniden eski işine dönmek zorunda kalacaktır. Görevi, dünyanın 3 farklı yerindeki birbirinden zor suikastları gerçekleştirmek ve onlara kaza süsü vermektir.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Mekanik 2: Suikast 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:15

          Mekanik 2: Suikast 'Yabancı Film' (Tekrar)