Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          HAMİLELİK STRESİ YÜZÜNDEN SORUNLAR YAŞAYAN BİR ÇİFTİN ÖYKÜSÜ Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, çocuğunu doğurmak üzere olan bir kadının yaşadığı stres dolayısıyla yaptıklarını izleyeceksiniz. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa"da bugün; evdeki robot süpürgeye takılacak kadar gergin olan 9 aylık hamile Öykü Hanım'ın eşi Bora Bey'e yaşattığı stresi, Bora Bey'in eşini yumuşatmak için sürekli alttan aldığını ancak Öykü Hanım'ın tüm bunlara rağmen Bora Bey'i evden kovduğunu öğreneceksiniz. Geri dönmek için çabaları sonuç vermeyen ve oldukça telaşlanan Bora Bey'in son çare olarak Bir Şansım Olsa'ya başvurmasını izleyecek, ikili ilişkilerde yaşanan bu alışıldık sorunları gördükçe çok güleceksiniz.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Hayati parkta hayal ettiği gibi sakin bir pazar günü geçirebilecek mi? Huzurlu bir şekilde gazetesini okumak isteyen Hayati, Tiktok videosu çekmeye gelen gençleri nasıl bir pazar bekliyor? Çiftler buluşmasında neler yaşanacak? Devamlı eşleri haksız olsa da hak vermek zorunda kalan beyler İsmail, Paşa ve Mesut isyanda! Direnişe geçmeye karar veren beyleri nasıl zorlu bir mücadele bekliyor? Bilal'in diksiyon kursu ilginç kursiyerleri ile devam ediyor. Pop yıldızı Burcu, oyuncu olmak isteyen Body Builder Mesut ve Mustafa yanlış kullandıkları kelimelerin doğrusunu telaffuz etmeyi öğrenebilecek mi? İbrahim başkan ve başkan yardımcısı Fikri iftar ziyaretlerindeler. İbrahim Başkan'ın hayal ettiği gibi bir organizasyon olacak mı? Acıların çocuğu Bilal bu sefer annesinin peşinden yoga kampına gidiyor! Yeter, acılı oğlu Bilal'den uzaklaşmak için kaçtığı yoga kampında huzur bulabilecek mi? İbrahim stres altında eşinin ismini unutuyor... Kredi kartı çalınan İbrahim, çağrı merkezinde güvenlik sorusunda tıkalı kalıyor. Kredi kartından devamlı harcama yapılırken İbrahim, oğlu Feridun hatta banka Hayati, Yeter'in ismini hatırlayabilecek mi?

        •  Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı  'Yabancı Film'
          23:45

          Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı, Lucas Black, Zachery Ty Bryan, Shad Moss gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı" Cumartesi gecesi Show TV'de! Mutsuz bir yaşamın ortasında Sean Boswell için tek umut, yasa dışı sokak yarışlarıdır. Tüm çevresinden uzaklaştığı bir dönem yaşayan Sean, bu yarışlarda sık sık kazalarla karşı karşıya gelir. Annesi onun hapse girmesinden korkar ve bu sebeple oğlunu Tokyo'da yaşayan babasının yanına gönderir. Burada Twinkie ile tanışır ve hayatı değişmeye başlar. Twinkie sayesinde drift yarışlarına katılır. Sokak yarışından daha etkili bir temposu olan bu yarışlarla Sean, bambaşka bir dünyaya yelken açar.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)