Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          GELİN EVİ BU HAFTA ANKARA'DA! Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Show TV'nin fenomen programı Gelin Evi yeni haftaya Ankara'da başlıyor. Ankara'nın birbirinden iddialı gelinleri kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu programda! Gelin Evi'nde haftanın ilk günü; 41 yaşında, 22 yıllık evli Nuray Yılmaz'ın evine konuk olunacak. Nuray Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntüleri izlenecek, ev dekorasyonu ve iftar için hazırladığı sunumları yorumlanacak. Renkli anların yaşanacağı günde eğlence eksik olmayacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

          Çaka ailesi dört bir koldan heyecanla düğün hazırlıkları yaparken Kılıç onlara fark ettirmeden enselerindedir. Kartal'ın son hamlesinden sonra Kılıç'ın kendi yöntemleriyle alacağı intikam planının her an gerçekleşebileceğini fark eden Şahin kendi yerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadır. Düğünde Kılıç'ın darbesiyle dağılan Kartal, Şahin'le yüzleşir. Aralarındaki sert kavgada Şahin, Kılıç'ın ailesine düşündüğünden çok daha büyük bir zarar verdiğini öğrenir.

        •  İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'
          00:15

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, Kemal Sunal ve Harika Avcı gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "İyi Aile Çocuğu" Pazartesi gecesi Show TV'de! Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına türlü belalar açacaktır.

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)

        •  İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'
          04:45

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'