Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          ÇALIŞTIĞI APARTMANI DOLANDIRAN BİR ADAMIN ŞAŞIRTAN ÖYKÜSÜ Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, bir apartman görevlisinin pişkinliğine şahit olacaksınız. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa"da bugün; apartman yöneticisi Cevat Bey'in, kapıcı Salih Bey ile olan samimiyetini, kapıcı Salih Bey'in bütün apartman ile olan aile bağını, iyi niyetli apartman sakinlerinden kendi durumunu bahane ederek nasıl paralar aldığını, ortadan kaybolmasını, karısı Hacer Hanım'ın da Salih Bey'den haber alamayışını öğreneceksiniz. Programa gelen Salih Bey'in yaptığından asla utanç duymayışını, paraları alıp tatile gidişini nasıl rahat rahat anlattığını görecek, yaşanan absürt durum karşısında hem şaşıracak hem de ders alacaksınız.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Memleketten kalan bir tarlanın satılması üzerine bir anda eline yüklü miktarda para geçen Tufan'ı nasıl bir ikilem bekliyor? Borç batağındaki İbrahim'e destek olmaya söz veren Tufan sözünde duracak mı? Birbirlerini sonsuz seven Paşa ve Çiçek'i düğün gününde bekleyen sürpriz nedir? Hiç kimsenin mutluluklarını bozamayacağına inanan mutlu çifte nikahta eski eş Jale şoku! Hayati Hoca'nın sözlü sınavı nasıl geçecek? Öğrenciler, Hayati Hoca'nın karmaşık sorularına doğru cevap vermeyi başarabilecekler mi? Hayati, matematik sözlüsü yapar gibi ailesi ile yaşadığı problemlere çare arıyor olabilir mi? Yeter'in sunduğu "Travmana Kurban" programına bu hafta arabesk şarkıcıları Mehtap ve Paşa çifti katılıyor. Mehtap gerçekten "acı dolu" sözler yazabilmek için Paşa'ya işkence yapıyor mu? 5 sene boyunca uzayda bir kapsülde uyuyan ve uyanan Astronot Bilal ile ekibini neler bekliyor? Fikri, Mustafa ve Mesut, insanlık için büyük bir keşfe imza atarak yeni yaşanabilecek bir gezegen bulmuş olabilirler mi? Uzaylılar Burcu, Çiçek ve Leman ile ilk temas nasıl geçecek? Çiçek, biricik evladı Umay'ı kocası, babası ve kayınpederine bırakmakla doğru bir karar verdi mi? Üç erkek, Umay bebeğe bakmakta ne kadar zorlanabilir? Feridun ailesi ile yıllar sonra ilkokul arkadaşı Mesut'un eşi yeğeninin sünnet düğününe katılıyor. Feridun'un yıllardır ailesinden sakladığı gerçek nedir? Feridun'un gururu yüzünden tüm zenginliğini bırakıp kurduğu yeni hayat ailesini nasıl çileden çıkaracak?

        •  Büyük Beyaz  'Yabancı Film'
          23:45

          Büyük Beyaz 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Martin Wilson'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Katrina Bowden, Aaron Jakubenko, Kimie Tsukakoshi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı 2021 yapımı "Büyük Beyaz", Cumartesi gecesi Show TV'de! Bir grup genç, eğlenceli zaman geçirmek için deniz uçağı ile uzakta bulunan bir adaya gider. Ancak gençler, adaya vardıklarında kötü bir sürprizle karşılaşırlar. Dönüş yolunda uçaklarının arıza yapmasıyla kendilerini büyük bir tehlikenin içinde bulurlar. Çok geçmeden köpek balıklarının uzaklarında olmadığını fark eden gençler, suyun altıda insan yiyen köpekbalıklarının bulunduğu kıyının 100 mil ötesinde bir salda mahsur kalırlar.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)