Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamdan etkileyici hikâyeleri seyirciyle buluşturan programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, sevginin her engeli aşabildiğini ve yardımlaşmanın önemini göreceksiniz. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; geçirdiği bir kaza yüzünden zihinsel yetilerinin bir kısmını kaybetmiş, engelli kalan Başak Hanım'ın hikâyesini, annesi Alev Hanım'ın kocası da terk edince yaşadığı zorlukları, bu anne kıza bütün mahallelinin destek olmasını öğreneceksiniz. Mahalle Muhtarı Kadriye Hanım, Başak Hanım'ın en büyük hayali için programa başvuracak. En büyük hayali gelinlik giymek olan Başak Hanım'ın bu hayalinin Bir Şansım Olsa aracılığı ile nasıl gerçekleştirildiğini izleyecek, iyiliğin gücü karşısında gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 17 Nisan Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Çöpçüler Kralı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Çöpçüler Kralı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda, İhsan Yüce, Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Çöpçüler Kralı" Pazar akşamı Show TV'de! Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer'i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir. "Çöpçüler Kralı", 17 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Banker Bilo 'Yerli Sinema'
          21:45

          Banker Bilo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Şener Şen, İlyas Salman, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Banker Bilo" Pazar akşamı Show TV'de! Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Banker Bilo, bir dönemin en büyük hareketi olan Almanya'ya göç dalgasını işliyor. Almanya'ya işçi olarak gitmenin hayallerini kuran Bilo ve onun gibi köylü gençler, köylüleri paragöz Maho tarafından toplanan paralarla hayallerindeki ülkeye gidebileceklerini zannederler. Ancak Maho, gençleri bir kamyonete doluşturup İstanbul'a gönderir. Kamyondan indikten sonra İstanbul'da olduklarını fark eden Bilo, intikam peşinde koşacak, kendisine yapılanın karşılığını kat kat fazlasıyla alacaktır. "Banker Bilo", 17 Nisan Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          23:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)