Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          GELİN EVİ YENİ HAFTAYA BİRBİRİNDEN İDDİALI GELİNLERLE MERHABA DİYOR! Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Show TV'nin fenomen programı Gelin Evi yeni haftaya birbirinden iddialı ve renkli gelinlerle merhaba diyor! Bu hafta da Ankara'nın gelinleri kıyasıya bir mücadeleye girecek. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu programda! Gelin Evi'nde haftanın ilk günü; 39 yaşında, 6 aylık evli Ayşe Güney'in evine konuk olunacak. Ayşe Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntüleri izlenecek, ev dekorasyonu ve iftar için hazırladığı sunumları yorumlanacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

          Bütün aile Neriman'ın kaybıyla büyük bir sarsıntı yaşar. Baybars, Neriman'ı öldüren Kılıç'a sevdiği kadının tek hatırası olan Çetin'i geri getirme görevi verir. Kılıç, Çetin'i ararken Efe'yle karşılaşır ve ikili arasında ölümüne bir düello başlar. Kartal bu süreçte ailesini korumaya çalışırken Kılıç, Kartal'ın hesap etmediği bir adım atacaktır.

        •  Cehennem Melekleri 2 'Yabancı Film'
          00:15

          Cehennem Melekleri 2 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Simon West'in yaptığı, Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme, Jason Statham, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Jet Li, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Scott Adkins, Nan Yu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Cehennem Melekleri 2" Pazartesi gecesi Show TV'de! Bay Church (Bruce Willis) için yeni bir iş teklifini kabul eden Cehennem Melekleri'nin tüm planları alt üst olur. Ekibin çaylağı Billy (Liam Hemsworth), rakipleri paralı bir asker olan Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme) tarafından öldürülür. Cehennem Melekleri, ekibe katılan Maggie (Nan Yu) ile ölümcül bir silâhı durdurmak ve kardeşlerini öldüren caniden intikam almak için düşman bölgesine doğru yola çıkar. Basit bir hesaplaşma, aralarından birinin öldürülmesiyle sonuçlanınca, intikam almak kaçınılmaz olacaktır.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cehennem Melekleri 2 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:30

          Cehennem Melekleri 2 'Yabancı Film' (Tekrar)