Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          FİNAL GÜNÜNDE KAZANAN BELLİ OLUYOR! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası! Show TV'nin sevilen programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Gelinler, gelenek göreneklerinden iftar için hazırladıkları sunumlara kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girecek. Final gününde rekabet ve heyecan doruklara ulaşacak. Gelin Evi'nin final gününde, 26 yaşında, 8 aylık evli Libas Meltem Bayram'ın evine konuk olunacak. Birinci olmak ve altınları kazanmak isteyen Meltem Hanım sunumuyla tüm iddiasını ortaya koyarken çeyizleri serilecek, düğün görüntülerine bakılacak, ev dekorasyonu değerlendirilecek. Günün sonunda bir gelin 10 Çeyrek Altın'ın sahibi olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Aziz ve Efnan, Pierre'in oyunuyla ilişkilerindeki en büyük kırılmanın eşiğine gelirler. Bu sırada şehirde, milletvekili seçimlerinin heyecanı yaşanmaktadır. Pierre, Aziz'in karşısına çıkardığı sürpriz adayın kazanması için emin adımlarla ilerler ve Aziz'i her anlamda köşeye sıkıştırır. Aziz için şimdiye kadarki en zorlayıcı süreç başlamıştır. Aziz Dilruba'yı Adem'in şiddetinden korumaya çalışırken Dilruba, Aziz'e beklenmedik bir teklifle gelir. Bu şaşırtıcı teklifin ardından Efnan ve Adem, en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır.

        •  Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 'Yabancı Film'
          00:15

          Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Luc Besson'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Dane Dehaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu", Cuma gecesi Show TV'de! Luc Besson'un Valérian and Laureline çizgi-roman serisinden sinemaya uyarladığı filmde, Valerian (Dane DeHaan) ve Laureline (Cara Delevingne), tüm evrenin düzenini sağlayan insan gezegeni hükümeti için çalışan özel ajanlardır. Kumandanlarının (Clive Owen) emri doğrultusunda, Valerian ve Laureline, evrenin her köşesinden binlerce farklı türe ev sahipliği yapan, nefes keseci güzellikteki gökada metropolü Alpha'ya göreve giderler. Alpha'nın 17 milyonluk halkı, evreni iyileştirmek için tüm yeteneklerini, teknolojilerini ve kaynaklarını ortaya koymuşlardır. Fakat Alpha'daki herkes aynı amaca hizmet etmiyordur; tam tersine, bir takım görünmeyen güçler korkunç bir tehlikeyi üzerlerine salmak üzere iş başındadır.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)