Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          KAHRAMAN BALONCUNUN GİZLİ KALMIŞ HİKÂYESİ! Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, gizli bir kahramanın gizli kalmış hikâyesini izleyeceksiniz. Baloncu hikâyesinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk bölümünde balonculuk yapan Nurullah Bey'in, sönen hayatlara nasıl umut olduğu ekranlara gelmişti. Bu bölümde ise bu gizli kahraman Nurullah Bey'in neden balon dağıttığını, yetimhanede geçirdiği yılları, ondan habersiz büyüyen ve bir kardeşinin olduğunu 16 yaşında öğrenen Sude Hanım'ın nasıl bir çocukluk geçirdiğini öğreneceksiniz. Nurullah Bey'in varlığını öğrenince yurtta onu bulup arkadaşlık edişini, zaman içinde çok yakın oluşlarını, daha sonra Sude Hanım'ın evlenip Almanya'ya gidişini ve öz kardeşlerin uzun zaman süren ayrılığını izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Almanya'ya gitmeden önce Sude Hanım'dan onun kardeşi olduğunu duyan Nurullah Bey'in çocuklara balon dağıtarak ablasını bulma umuduna tanık olacaksınız. Balon dağıtırken Sude Hanım ve çocuğuna denk gelebileceğini düşünen Nurullah Bey'in çocukları mutlu ettiği bu hikâye seyircilere duygu dolu anlar yaşatacak.

        •  Oh Olsun 'Türk Filmi'
          14:30

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği, çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalarıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        •  Bücür 'Türk Filmi'
          16:00

          Bücür 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Umut Kırca'nın yaptığı, Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Durul Bazan gibi oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Bücür" Cumartesi günü Show TV'de! Ultra zeki bir çocuk olan Umut, on yaş doğum gününden önce annesini bulmaya karar verir. Yoğun bilgisayar becerileri sayesinde annesinin izine rastlar ve İstanbul'a gitmenin bir yolunu bulur. Annesini ararken tuhaf bir tesadüf eseri rastladığı Özge ile başlarını büyük bir belaya sokarlar. Kendini nefes nefese bir kovalamaca içinde bulan Umut, hem annesinin izini sürdürmeye hem de Özge Abla ile peşlerine düşen adamları atlatmaya çalışacaklardır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Menajer Feridun, süper kahraman topluluğu olan Yenilebilirler (Mehtap, İbrahim, Hayati, İsmail) ile birlikte Berlin'de! Süper Kahraman Tanıtım Günleri'ne katılan ekip farklı güçleri ile iş bulabilecek mi? Bilal'in akıllı saati aileyi nasıl karıştıracak? Ailesinden çekinerek aldığı akıllı ve pahalı saatin Bilal'e nasıl geri dönüşü olacak? Kendi doğum günü partisi yerine başka arkadaşlarını tercih eden Burcu'yu ailesi nasıl teselli edecek? Ebeveynleri Leman ile Mesut, ergen Burcu'nun ağlamasını durdurabilecek mi? Yeni göreve başlayan İbrahim Hoca'nın ilk ders günü nasıl geçecek? İbrahim Hoca devamlı yanlış telaffuz ettiği kelimelere rağmen moral üstünlüğünü elinde tutabilecek mi? Hayatınızdaki kahraman kadını anlatın ödevi Çiçek için ne kadar zor olabilir? Annesi Burcu'yu anlatmayı planlayan Çiçek bir anda karşısında Yeter halayla karşılaşıyor. Çiçek'in kahramanı olmak için tartışmaya giren hala ve ana neler yapacak? Amir Paşa ve Mustafa mutlaka çözülmesi gereken adli bir vakanın peşindeler! Ancak en büyük sorun, tek tanıklarının garip ve anlaşılmayan konuşmalarıyla Gaspçı Fikri olması! Paşa ve Mustafa vakayı çözebilecek mi? Yeni barışan çift Mehtap ile Feridun, arkadaşları Yeter ile İsmail, Jale ile Tufan ile keyifli bir akşam geçirebilecek mi? Çiftlerin tehlikeli alanı ayrılıp barışma konuları, çiftleri nasıl etkileyecek?

        •  Enes Batur: Gerçek Kahraman 'Türk Filmi'
          23:45

          Enes Batur: Gerçek Kahraman 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın yaptığı, Enes Batur Sungurtekin, Ömer Başdoğan, Altan Erkekli, Damla Arslanalp gibi oyuncuların yer aldığı 2019 yapımı "Enes Batur: Gerçek Kahraman" Cumartesi gecesi Show TV'de! Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devam halkası. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)