Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamın içinden hikâyeleri seyirciyle buluşturan programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, yardımlaşmanın önemi ve iyiliğin gücü gözler önüne serilecek. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; Berdan Bey ve Gül Hanım'ın babalarının akrabaları tarafından öldürülmesini, namus davası yüzünden ailenin sürekli yer değiştirmek zorunda kalmasını, anneleri Havin Hanım'ın hastalanmasını, bu ailenin taşındıkları yeni mahallede kağıt ve plastik toplayarak geçinmelerini öğreneceksiniz. Anneleri Havin Hanım'ı hayırsever birinin yanına yerleştiren, kendileri sokaklarda zor durumda kalan Berdan Bey ve Gül Hanım'ın güçlüklerle dolu hayatı izleyenleri derinden etkileyecek. Taşındıkları mahallenin imamı İsmail Bey, yardımda bulunduğu ve uzun süredir göremediği bu aileyi Bir Şansım Olsa'da arayacak. Bu ibretlik hayat hikayesi karşısında gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 24 Nisan Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Can Kolukısa gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Kapıcılar Kralı", Pazar akşamı Show TV'de! Karısı ve iki çocuğuyla daha iyi yaşama umutlarıyla İstanbul'a gelen Seyit, büyük bir apartmanda kapıcılık yapmakta, karısı da evlere temizliğe gitmektedir. Seyit sıradan ve düz bir adam gibi görünse de bu apartmanda olup biten her şeyden haberdardır ve her zaman zekice hamleler yapıp kendini bir şekilde idare eder. Bambaşka karakterlere sahip apartman sahipleri ve apartmanın işleyişi dönemin Türkiye'sine tutulmuş bir ayna niteliğindedir. "Kapıcılar Kralı", 24 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Köyden İndim Şehire 'Yerli Sinema'
          21:45

          Köyden İndim Şehire 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Köyden İndim Şehire" Pazar akşamı Show TV'de! İstanbul'a gelip zengin olma hayalleri peşinde koşan geniş bir Anadolu ailesinin, kendi köylerinden başlayıp metropol Ankara'ya doğru uzanan yolculuğu, zengin olma, daha iyi yaşama hayallerini gerçekleştirme hayalini ele alıyor. Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde olan yapıtta Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli dört kardeş, köylerinde buldukları gömü altınları bozdurabilmek için Ankara'ya gittiklerinde burada kendilerini eğlence dolu bir macera bekliyor. "Köyden İndim Şehire", 24 Nisan Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Ödeşme Zamanı 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          23:30

          Ödeşme Zamanı 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'
          04:00

          Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'