Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          BİR AİLENİN DAĞILMA HİKAYESİ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, aile içi alacak verecek konularının nasıl büyüdüğüne şahit olacaksınız. Kuyumcu bir firmada riskli bir görev yapan Veli Bey'in anlaşmazlıklar dolayısıyla bir cinayete kurban gittiğini, eşi İclal Hanım'ın bu acı kaybından sonra çocuklarından nasıl koparıldığını öğreneceksiniz. Oğlu Kemal Bey, kız isteme merasimi için bir ailesi olmasını isterken Kemal Bey'in müstakbel eşi Ceyda Hanım, ailenin barışmasını teşvik edecek. Uzun süren küslüğün ardında aslında aile içi anlaşmazlıkların olduğu, Veli Bey'in kardeşi Rukiye Hanım'ın bu aileyi nasıl dağıttığı ortaya çıkacak ve duygu dolu anlar yaşayacaksınız. Herkes kendi açısından baktığı için bir ailenin dağılmasını izleyeceksiniz.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, sevilen oyuncular Özgürcan Çevik, Hande Katipoğlu'nun ve daha birçok özel sürprizin yer alacağı Güldür Güldür Show'da kahkaha tufanı var. Burcu ve Yeter, kendilerini etkilemek için korna çalan erkeklere isyanda. Feridun'un çaldığı korna ile isyan bayrağını açan Burcu ve Yeter dertlerini anlatabilecek mi? Yalana hiç tahammülü olmayan baba Mesut'un kız isteme töreni nasıl geçecek? Yalanlarıyla nam salmış kayınbirader Paşa'nın son dakika eve gelmesi olayları nasıl değiştirecek? Paşa'nın damat adayı Fikri'yi yüceltmek için söylediği yalanlar başlarına nasıl işler açacak? İşini değiştirmek isteyen sunucu Bilal, türlü oyunlarla kanaldan kovulmayı başarabilecek mi? Bilal'in gelen konuklara kötü davranıp gerçek yüzlerini ortaya çıkararak kovulma planı işe yarayacak mı? 1910 yılında yaşayan ailemiz Burcu, Hayati ve çocukları İbrahim'in nasıl bir hayatı var? Çağının ilerisinde fikirlere sahip İbrahim, yeni fikri cep telefonu için ailesini ikna edebilecek mi? Evlilik teklifi organizasyonu biraz abartılı olursa neler olabilir? Aynı mekanda aynı anda evlilik teklifi yapmaya hazırlanan Bilal ve Mustafa nasıl organizasyonlar planladı? Evlilik teklifi organizasyonunda çıtayı erişilemeyecek bir noktaya çıkaran Mustafa karşısında Bilal ne yapacak? Sevilen oyuncular Özgürcan Çevik ve Hande Katipoğlu'nun ne işi var? Ferhat Göçer gerçekten kendisi gelmiş olabilir mi? Kedisi İbrahim ile artık aynı evi paylaşan Mesut'un ondan habersiz ayarladığı buluşma nasıl geçecek? Kedi İbrahim ona verilen ilginin azalacağını düşünerek bu buluşmayı nasıl sabote edecek?

        •  Taşıyıcı: Son Hız 'Yabancı Film'
          23:45

          Taşıyıcı: Son Hız 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Camille Delamarre'nin yaptığı, Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Taşıyıcı: Son Hız" Cumartesi gecesi Show TV'de! Eski paralı asker Frank Martin (Ed Skrein), daha az riskli bir işte çalışmaktadır. Bilmediği kişilere, bilmediği paketler bırakarak para kazanmakta ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak dört kadın tarafından Rus mafyasına karşı intikam almak için kiralanınca, hayatı bir anda cehenneme döner.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)