Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          08:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sev Kardeşim 'Türk Filmi'
          10:15

          Sev Kardeşim 'Türk Filmi'

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          BURSA'NIN GELİNLERİNİN RENKLİ YARIŞI! Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Gelin Evi' Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda! Birbirinden renkli ve iddialı gelinler, gelenek göreneklerinden özenle hazırladıkları sunumlara kadar her konuda kıyasıya bir mücadele gösterecek. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 26 yaşında, 2,5 yıllık evli Mine Tunç'un evine konuk olunacak. Mine Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ailecek Şaşkınız 'Türk Filmi'
          20:00

          Ailecek Şaşkınız 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, Murat Cemcir, Ahmet Kural, Saadet Aksoy, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Bihter Dinçel, Mustafa Alabora, Çağlar Ertuğrul, Serhat Özcan, Serhat Özcan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Ailecek Şaşkınız" Salı akşamı Show TV'de. Babasının şirketinin başına geçerek CEO'luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır...

        •  Nasipse Adayız 'Türk Filmi'
          22:30

          Nasipse Adayız 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ercan Kesal'ın yaptığı, Ercan Kesal (Dr. Kemal Güner), Selin Yeninci (Arzu), İnanç Konukçu (Naci), Muttalip Müjdeci (Radyocu Nuri), Serhat Midyat (Bir Numara), Vedat Erincin (Abit Güleryüz), Kemal Burak Alper (Harun), Zafer Diper (Eski Bakan), Aslıhan Kapanşahin (Melek Dövmeli Kız), Hüseyin Taş (Osman Hoca), Mustafa Kırantepe (Hıdır), Tarhan Karagöz (Ertan) gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Nasipse Adayız" Salı akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! İstanbul'da bir belediyenin başkan aday adayı olan doktor Kemal Güner'in bir günde geçen trajikomik hikâyesi. Başkan adayı olmak için çalışmalarına devam eden Kemal, Bir Numara'nın adaylığını anons edeceği geceye heyecanla hazırlanmaktadır. Eski eşi dahil Kemal'in etrafındaki herkes bu delice koşturmaya şahit olur. Bir Numara'nın gözüne girip aday olabilmek için her yolu deneyen Kemal, adaylığının açıklanacağı önemli gecede beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır. Film, bir adayın gözünden, siyasetin farklı yüzünü, yapılan pazarlıkları, politik stratejileri ve insanın karanlık yüzünü gerçekçi bir üslûpla anlatıyor.

        •  Ailecek Şaşkınız 'Türk Filmi'(Tekrar)
          00:30

          Ailecek Şaşkınız 'Türk Filmi'(Tekrar)

        •  Nasipse Adayız 'Türk Filmi'(Tekrar)
          02:45

          Nasipse Adayız 'Türk Filmi'(Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:30

          Gelin Evi (Tekrar)