Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          AYRI DÜŞMÜŞ İKİ KARDEŞİN ÇARPICI HİKÂYESİ! Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, iki kardeşin kendi açılarından yaşadığı zorlukları ve nasıl ayrı düştüklerini izleyeceksiniz. Cem Bey ve kardeşi Kerim Bey'in zihinsel engelli olan annelerini ve yaşadıkları zor çocukluğu, babalarını küçük yaşta kaybetmelerini, abi olan Cem Bey'in Kerim Bey'den çok çektiğini, Kerim Bey'in hırsızlık dahil olmak üzere çok fazla kötü alışkanlığının olduğunu ve bu huyları yüzünden yurda verildiğini öğreneceksiniz. Cem Bey, zihinsel engelli annelerini Kerim Bey'den kaçırırken, Kerim Bey'in eşi Zeliha Hanım ve Kerim Bey, annelerini bulmak için Bir Şansım Olsa'ya başvuracaklar. Programda duyduklarınıza çok şaşıracaksınız.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Ünlü şarkıcı Fettah Can, sevilen oyuncu Larissa Gacemer'in ve daha birçok özel sürprizin yer alacağı Güldür Güldür Show'da kahkaha tufanı var. Herkesi kandırmayı ve dolandırmayı adet edinmiş Mesut, bu sefer de kardeşini hedef alıyor! Mesut'un çorak tarlayı kardeşine vererek köşeyi dönme planları nasıl sonuçlanacak? Çorak arazinin bir anda dünyanın en değerli arazisine dönüşümü Mesut'un planlarını nasıl etkileyecek? Mesut hayallerindeki kadın Larissa Gacemer'e ulaşabilecek mi? Burcu'nun en sonunda bıraktığı, ona zarar veren, ciğerlerini mahveden alışkanlığı ne olabilir? Doktor tavsiyesi ile bu zararlı alışkanlığından kurtulan Burcu, yakın kız arkadaşlarını da ikna edebilecek mi? Ege'de ufak bir kafede karşılaşan ve birbirlerini beğenen Yeter ve Mesut konuşmaya başlayabilecek mi? Peki bu ikilinin iç sesleri aslında neler söylüyor? İç seslerine rağmen ikili tanışabilecek mi? Fettah Can romantik şarkıları ile Yeter'e yardımcı olabilecek mi?Hayati, İsmail ve Bilal'in paranın her şeye kadir olmadığına olan inançları ne kadar doğru? Zengin insanlar gerçekten para ile saadeti bulamıyor mu? Bir anda mahalleye helikopteri ile su almaya gelen Mesut önyargıları kırabilecek mi? "İmparator ile erkekler ne ister?" programında İmparator Bahadır erkeklere dair merak edilen soruları cevaplıyor. Çiçek, Burcu, Jale, Leman'ın merak ettiği sorulara İmparator Bahadır'dan çok net taktikler bu programda! Üniversiteli gençlerin biricik abisi Paşa Abi, gençleri evinde ağırlamaya ve hayat öğretilerini paylaşmaya devam ediyor. Paşa Abi ile tanışmaya gelen Yeter, her konuda kendini haklı ve bilgili göstermeye çalışan Paşa Abiye ne kadar dayanabilecek?

        •  Japon İşi 'Türk Filmi'
          23:45

          Japon İşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Fatma Girik, Asuman Arsan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1987 yapımı "Japon İşi" Cumartesi gecesi Show TV'de! Gazinoda şarkıcılık yapan Başak'ın peşinde rakip gazinoların patronları vardır. Öldürüleceğini düşünen genç kadın çareyi kaçmakta bulur. Veysel ise Başak'ın en büyük hayranıdır. Veysel'in evine konuk ettiği Japon bilim adamı yurduna döndükten sonra Veysel için bir robot tasarlar. Robot tıpa tıp Başak'a benzemektedir. Veysel kısmen de olsa hayallerine kavuşmuştur ancak gazinocuların Başak'ı ararken robot Başak'ı bulmalarıyla her şey karışır. Tam da bu sırada gerçek Başak yurda geri dönecektir.

        •  Kelebekler 'Türk Filmi'
          01:15

          Kelebekler 'Türk Filmi'

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)