Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Öyle Olsun 'Yerli Sinema'
          14:30

          Öyle Olsun 'Yerli Sinema'

        •  Japon İşi 'Yerli Sinema'
          16:15

          Japon İşi 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Fatma Girik, Asuman Arsan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1987 yapımı "Japon İşi" Pazar günü Show TV'de! Gazinoda şarkıcılık yapan Başak'ın peşinde rakip gazinoların patronları vardır. Öldürüleceğini düşünen genç kadın çareyi kaçmakta bulur. Veysel ise Başak'ın en büyük hayranıdır. Veysel'in evine konuk ettiği Japon bilim adamı yurduna döndükten sonra Veysel için bir robot tasarlar. Robot tıpa tıp Başak'a benzemektedir. Veysel kısmen de olsa hayallerine kavuşmuştur ancak gazinocuların Başak'ı ararken robot Başak'ı bulmalarıyla her şey karışır. Tam da bu sırada gerçek Başak yurda geri dönecektir. "Japon İşi", 8 Mayıs Pazar günü saat 16.15'te Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'
          20:00

          Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1982 yapımı "Yedi Bela Hüsnü" Pazar akşamı Show TV'de! Yedi Bela Hüsnü, sevdiği kızın kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışan genç bir adamın hikâyesini konu ediyor. Genç bir adam olan Hüsnü, kalbini mahallenin güzel kızı Hüsniye'ye kaptırır. Ama ne yazık ki hisleri karşılıklı değildir. Genç kızın kalbini kazanmaya çalışan Hüsnü, arkadaşı Cemal'den kendisine yardım etmesini ister. Hüsnü, Cemal'in verdiği taktikleri harfiyen yerine getirse de sonuçta değişen bir şey olmaz. Bu sırada Hüsniye'nin yaşadığı mahallenin tapuları, türlü oyunlarla Malik adındaki bir adama geçmiştir. Malik, mahallede yaşayanlardan kısa sürede evlerini boşaltmalarını isteyince insanlar ne yapacaklarını şaşırır. Herkes yaşananlara karşı çıkabilecek bir babayiğidin çıkmasını beklemektedir. Hüsnü de arkadaşlarının gazıyla hem mahalleliyi yaşadığı sorundan kurtarmak hem de Hüsniye'nin bu sayede kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışır. Ancak bu durum onun peşine kiralık katilin düşmesine neden olacaktır. "Yedi Bela Hüsnü", 8 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'
          21:45

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "En Büyük Şaban" Pazar akşamı Show TV'de! İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul'da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul'a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü'nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban'ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban'ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban'ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır. "En Büyük Şaban", 8 Mayıs Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Yerli Sinema'
          23:45

          Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Sevda Aktolga gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Erkek Güzeli Sefil Bilo" Pazar gecesi Show TV'de! Bir zamanlar sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, sürekli bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso, sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikayeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo, bu hikayelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. Sonuç olarak eşkıya olmak isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu zorla dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü gerçek bir eşkıyalık deneyiminden çok talihsiz ve komik olaylar beklemektedir. "Erkek Güzeli Sefil Bilo", 8 Mayıs Pazar gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'
          01:15

          Yedi Bela Hüsnü 'Yerli Sinema'

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'
          02:45

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'

        •  Aşk Laftan Anlamaz
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz