Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          GELİN EVİ SAMSUN'DA! Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Show TV'nin fenomen programı Gelin Evi yeni haftaya Samsun'da başlıyor. Samsun'un iddialı ve renkli gelinleri kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu programda! Gelin Evi'nde haftanın ilk günü; 28 yaşında, 9 yıllık evli Merve Usta'nın evine konuk olunacak. Sunumuyla iddiasını gösterecek olan Merve Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntüleri izlenecek, ev dekorasyonu yorumlanacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

          Kartal ve Efe, Çetin'i kurtarmayı başarmış olsalar da Baybars'ın bu defa oyunu çok daha sert oynayacağının farkına varırlar. Efe'nin Adnan'ı tutuklatma hamlesi Baybars'ın elini kolunu bağlamıştır ama onu bu durumdan kurtaracak olanın da yine Kartal olduğunu düşünür. Kılıç'ın yardımıyla Bahar'ı kaçırıp Kartal'a bir anlaşma teklif eder. Efe ve Çetin, Kartal'ın kararından emin olmasalar da Ateş'in de tehlikede olma ihtimali üçünün de kenetlenmesini sağlayacaktır.

        •  Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film'
          00:15

          Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Steven S. DeKnight'ın yaptığı, John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Pasifik Savaşı: İsyan" Pazartesi gecesi Show TV'de! Dünyaya saldıran Kaiju adı verilen canavarların, kahraman savaşçılar tarafından yenilgiye uğratılmasının üzerinden on yıl geçmiştir. Kaiju istilası için geliştirilen insan kontrolündeki Jaeger adlı robotlar, artık arka planda kalmıştır. Babası Stacker'ın (Idris Elba) kendisini feda ederek bitirdiği işgalin ardından eğitimini yarıda bırakan ve hayatını eski Jaeger parçalarını çalarak devam ettiren Jack (John Boyega) bir gün şans eseri küçük bir yetim olan Amara (Cailee Spaeny) ile tanışır. Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan bu ikiliye ya hapishane ya da pilotluk seçenekleri sunulur. Eğitimi kabul eden Jack ve Amara, kendilerini dünyayı yeniden tehdit etmeye başlayan Kaijulara karşı savaşın içinde bulurlar.

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)