Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamın içinden hikâyeleri seyirciyle buluşturan, sunuculuğunu sevilen oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, dağılan bir ailenin ve çocuklarına yeterli ilgiyi gösterememiş bir annenin yaşadıklarına şahit olacaksınız. Leman Hanım'ın ilk evliliğinde gördüğü şiddeti, iki kızı Eda ve Meltem Hanım'ın da bu şiddete maruz kaldığını, Leman Hanım'ın bu evliliği sonlandırarak yeni bir hayat kurduğunu ve Selman Bey ile evlenip kızlarını yanına aldığını öğreneceksiniz. Selman Bey'in ailesi yüzünden ilk evliliğini söyleyemeyen ve gerçekleri gizleyen Leman Hanım'ın, kızlarına kendisine anne değil teyze demelerini tembih ettiğini, bu isteğin Eda Hanım ve Meltem Hanım'ın psikolojisini nasıl etkilediğini izleyecek, gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Leman Hanım, kendisiyle görüşmeyen kızı Eda Hanım için Bir Şansım Olsa'ya başvuracak ve ikinci şans isteyecek. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 15 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Japon İşi 'Yerli Sinema'
          16:15

          Japon İşi 'Yerli Sinema'

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Pazar akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır. "Kibar Feyzo", 15 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Tarzan Rıfkı 'Yerli Sinema'
          21:45

          Tarzan Rıfkı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Tarzan Rıfkı" Pazar akşamı Show TV'de. Tarzan Rıfkı, sevdiği kadın tarafından terk edilince ormana yerleşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığı ile tanınmaktadır. Bir kahvecide çalışan Rıfkı, kalbini aynı mahallede yaşadığı Gül'e kaptırır. Gül ile evlilik hayali kuran Rıfkı'nın önünde büyük bir engel vardır. Gül, Rıfkı ile evlenmek için kendi evlerinde yaşamayı koşul olarak sunar. Rıfkı, bütçesine uygun bir ev arayıp bulamayınca, Gül tarafından terk edilir. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin ardından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormana yerleşir. Kendisini artık bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulmaya karar verir. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı sırada karşısında mafyanın adamlarını bulan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur. "Tarzan Rıfkı", 15 Mayıs Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          23:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)