Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          GELİNLERİN REKABETİNDE EĞLENCE EKSİK OLMUYOR! Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Gelin Evi' Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda! Birbirinden renkli ve iddialı gelinler, gelenek göreneklerinden özenle hazırladıkları sunumlara kadar her konuda kıyasıya bir mücadele gösterecek. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 28 yaşında, 4 aylık evli Yasemin Doğan Gündüz'ün evine konuk olunacak. Yasemin Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Baba 'Dizi'
          20:00

          Baba 'Dizi'

          İlhan tarafından tuzağa düşürüldüğünü anlayan Kadir, Büşra'nın yaptığı hamleyle kurtulur. İlhan ve Kadir arasında büyük bir yüzleşme gerçekleşirken Kadir, İlhan'ın durmayacağını anlar. İlhan'ın hedefinde ise bu defa Kadir'in sevdikleri vardır. Yeni hayatlarına alışmaya çalışan Emin ve ailesi geçimlerini sağlayabilmek için çalışmaya başlar. Ailenin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve mutlu olduğunu gören Servet, aileyi huzursuz etmek için uğraşır. Başı derde giren Sevil'in yanına koşan Kadir, hiç beklemediği bir vedalaşma yaşar. İlhan, Kadir'e karşı oynayacağı oyunda Emin'i kullanırken Kadir kendini alevlerin içinde bulur.

        •  Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film'
          00:15

          Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Steven S. DeKnight'ın yaptığı, John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Pasifik Savaşı: İsyan" Salı gecesi Show TV'de! Dünyaya saldıran Kaiju adı verilen canavarların, kahraman savaşçılar tarafından yenilgiye uğratılmasının üzerinden on yıl geçmiştir. Kaiju istilası için geliştirilen insan kontrolündeki Jaeger adlı robotlar, artık arka planda kalmıştır. Babası Stacker'ın (Idris Elba) kendisini feda ederek bitirdiği işgalin ardından eğitimini yarıda bırakan ve hayatını eski Jaeger parçalarını çalarak devam ettiren Jack (John Boyega) bir gün şans eseri küçük bir yetim olan Amara (Cailee Spaeny) ile tanışır. Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan bu ikiliye ya hapishane ya da pilotluk seçenekleri sunulur. Eğitimi kabul eden Jack ve Amara, kendilerini dünyayı yeniden tehdit etmeye başlayan Kaijulara karşı savaşın içinde bulurlar.

        •  Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)