Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İNTİKAM PEŞİNDEKİ BİR KADININ ŞAŞIRTAN OYUNU Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle izlenen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde âşık olduğu ve güvendiği kadın tarafından duygusal olarak istismar edilen bir adamın yaşadıklarına şahit olacaksınız. Erkan Bey'in ailesinin, kendi köylerindeki Vasfiye Hanım'a yardım etmeleri sonucu Vasfiye Hanım'dan yüklü bir miras kalmasına ve bu miras ile Erkan Bey'in refah içinde bir hayatı olmasına, anneannesinin ölmeden önce mal varlığını başka bir aileye devretmesi sonucu yoksulluk içinde büyüyen Fulya Hanım'ın Erkan Bey'den intikam almak için ona âşık rolü oynamasına tanık olacak ve duyduklarınıza inanamayacaksınız.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          SÜRPRİZLERLE DOLU BİR BÖLÜM SİZLERİ BEKLİYOR! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı çok eğlenceli ve çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinize konuk oluyor. Sevilen sanatçı Haluk Levent'in ve daha birçok özel sürprizin yer alacağı Güldür Güldür Show'da kahkaha tufanı var. Komiser Bilal ve Ozan köşkteki gizemli cinayeti çözebilecek mi? Görgü tanıklarından papağan, uşak, maktulün sevgilisi ve aşçıdan hangisi doğruyu söylüyor? Doktor Feridun, Linç Tedavi Merkezi'nde nasıl hastaları tedavi etmekte? Feridun sosyal medya linçi yiyen kişilerin travmalarını atlatmasında nasıl yardımcı oluyor? Hayati, Ozan, Fikri, İbrahim ve Kudret'in eşlerine yalan söyleyerek çıktıkları tatil nasıl geçecek? Arabanın bagajına gizlenerek tatile dahil olan Yalayut İsmail ve tehditleri karşısında ekip ne yapacak? Mühendislik fakültesi öğrencileri Bilal, Feridun ve Tufan'ın kızlarla ilişkileri nasıl? Kızlarla tanışmakta ve aynı ortamda olmakta zorlanan gençler, eski arkadaşları İbrahim ve sosyal hayatından nasıl etkilenecek? Sahilde bir parkta sakince kitabını okumak isteyen Paşa'yı nasıl bir gün bekliyor? Hiç susmak bilmeyen İbrahim Dede, gürültücü gençler Ozan, Leman, Jale ve Tufan, Yeter ile köpeği Minnoş ve piknikçi aile eşliğinde bu ne kadar mümkün olabilecek? Haluk Levent parktaki gerilen ortamı sakinleştirebilecek mi? Evde hasta numarası yaparak ailesinin ilgi ve bakımını kötüye kullanan İbrahim Baba numarasına daha ne kadar devam edebilecek? Eve çağrılan Doktor Feridun, İbrahim'in aslında sağlıklı olduğunu ispat edebilecek mi?

        •  İntikam 'Yabancı Film'
          23:45

          İntikam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Martin Campbell'in yaptığı, Jackie Chan, Pierce Brosnan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "İntikam" Cumartesi gecesi Show TV'de! Restoran sahibi olan Quan (Jackie Chan) zamanını işleriyle geçirmektedir. Bir gün düzenlenen bir terör saldırısı tüm hayatını altüst eder. Saldırıda kızı ölmüştür. Kızının ölümü Quan'ı derinden etkiler. İngiliz yetkililerden, özellikle Liam Hennessy'den (Pierce Brosnan) bombacıların kimlikleri konusunda yardım ister. Ancak geçmişte IRA ile bağlantıları olan Hennessy'nin şüpheli ve olayı hasıraltı etmeye çalıştığını gösteren tavırları, Quan'ı adaleti kendi kendine sağlama yoluna itecektir.

        •  İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)