Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamın içinden hikâyeleri seyirciyle buluşturan, sunuculuğunu sevilen oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, evinden çıkartamadığı kiracısı tarafından suistimal edilen bir ev sahibinin yaşadıklarını izleyeceksiniz. Neva Hanım'ın Banu Hanım'a evini kiralaması sonucu apartman yöneticisinden şikâyetler almasına ve bu şikâyetleri duymazdan gelmesine, Banu Hanım'ın apartmanda yaşayan sakinlere sürekli olarak taşkınlık yapmasına ve apartmanın huzurunu kaçırmasına, evinde suçlu insanlar barındırmasına tanık olacaksınız. Şakir Bey'in yönetici olarak mağdur olmasına ve apartmanda yaşayan insanların korku içinde yaşamaya başlamalarına, Neva Hanım'ın tüm uğraşları sonucu kiracısını evinden çıkartamamasına ve Şakir Bey'i suçladığı için pişmanlık duymasına şahitlik edecek ve duyduklarınıza inanamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 22 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Japon İşi 'Yerli Sinema'
          16:15

          Japon İşi 'Yerli Sinema'

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Sahte Kabadayı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Sahte Kabadayı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Sahte Kabadayı" Pazar akşamı Show TV'de! Kemal ünlü bir mafya babasının oğludur. Fakat babasının aksine onun sakin, mütevazı bir hayatı vardır. Günlerini garda pişmaniye satarak geçirmektedir. Fakat Kemal'in hayatı babasının ölümünün ardından bambaşka bir hal alır. Babası en yakın adamı Muhtar tarafından öldürülünce mirası bölünür. Avukatın kendisini aramasıyla gerçekleri öğrenen Kemal apar topar İstanbul'a gider. Mirası geri almayı kafasına koyan Kemal şehrin en namlı kabadayılarını ziyaret etmeye başlar. Kemal kısa sürede yeraltı dünyasında nam salar. Kemal'in kendi peşinde olduğunu öğrenen Muhtar onu tuzağa düşürmek için her yolu dener. Fakat Kemal kendisine yapılan bu tuzakların hepsinden şapşallığı sayesinde kolayca kurtulur. Kemal kendisinden kurtulmaya çalışanları ekarte edip babasının intikamını alabilecek midir? "Sahte Kabadayı", 22 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Atla Gel Şaban 'Yerli Sinema'
          21:45

          Atla Gel Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın üstlendiği, Kemal Sunal, Nevra Serezli, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Atla Gel Şaban" Pazar akşamı Show TV'de! Fakir bir adam olan Niyazi, bir fabrikada az bir maaş ile çalışmaktadır. Mahalleliye olan borçlarından dolayı köşe bucak kaçmak zorunda kalan Niyazi, çevresindekilerin at yarışına merak sardığını görür ve kendisi de denemeye karar verir. İşine gitmek için minibüse bindiği sırada at yarışı oynayan Niyazi, akşam sonuçları öğrendiğinde at yarışını kazandığını öğrenir. Ancak ne yazık ki kuponu yatırmamıştır. Her gün işe giderken minibüsün içinde at yarışı oynayıp kendini sınayan Niyazi, tüm yarışları tutturduğunu görür. Niyazi'nin durumuna şahit olan bir adam ise bu durumu mafya babası Kazım'a bildirir. Niyazi'den kendisi için at yarışı oynamasını isteyen Kazım, bu sayede servetine servet katmayı planlar. İsteğinin gerçekleştirilmesi için Niyazi'yi alıkoyan Kazım, at yarışı sonuçlarını görünce hüsrana uğrar. Niyazi bu sefer at yarışını kazanamamıştır. At yarışını her sabah minibüsün içerisindeyken oynadığını söyleyen Niyazi, aynı atmosfer olmadan ilham gelmediğini söyler. Bunun üzerine Kazım'ın adamları, Niyazi'ye ilham gelmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışır. Niyazi, at yarışını kazanmayı sağlayacak olan kuponu hazırlayıp Kazım'dan kurtulmayı başarabilecek midir? "Atla Gel Şaban", 22 Mayıs Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)