Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          'ŞEF KAPIMDA' SHOW TV'DE BAŞLIYOR! Lezzetli, pratik ve ekonomik bir akşam yemeği hazırlamak isteyenler ekran başına! Şef Kapımda Show TV'de başlıyor. Sevilen Şef Tahsin Küçük ev ev, kapı kapı dolaşıp konuk olduğu evin mutfağında bulunan malzemelerle kısa sürede, ekonomik ve lezzetli yemeklerin bulunduğu mükellef sofralar donatıyor. Mutfakta o gün ne varsa o malzemeyle yaptığı yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Eğlenceli sohbet de cabası... Programda bugün Tahsin Şef, Kavacık'ta Öznur Kolcu'nun evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle közde sebze çorbası, duvaklı pilav ve salepli muhallebi yapacak.

        •  Gelin Evi
          12:10

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE ALL STAR SÜRPRİZİ Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Show TV'nin fenomen programı Gelin Evi'nde bu hafta All Star sürprizi yaşanıyor. Gelin Evi All Star bu sezonun en iyi, en unutulmaz, en neşeli ve en tartışmalı gelinlerini yeniden izleyiciyle buluşturuyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu programda! Gelin Evi All Star'da haftanın ilk günü; 28 yaşında, 3 yıllık evli Duygu Yavaş'ın evine konuk olunacak. Sezonun en iddialı ve unutulmaz gelinlerinden Duygu Hanım'ın çeyizi, ev dekorasyonu, özenle hazırladığı sunumları değerlendirilecek. Astroloji seven izleyiciler de ekran başına! Gelinlerimizin bu bölüm sizlere bir sürprizi olacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

          Babasının ölümüyle yüzleşmekte zorlanan Kılıç, Baybars'ın nasıl öldürüldüğünü bilen herkesi ortadan kaldırmaya başlar. Kılıç, Kartal'la beraber Baybars'ın öldürülmesinde payı olan kardeşi Çetin'i de ölüm listesine alır. Kılıç, intikam için en şiddetli biçimde saldırdığında aile üyelerinden birine daha zarar verir. Şiddetin sadece daha fazla şiddet doğurduğunu gören Leyla, Kartal'a karşı Efe'nin yanında yer alır. Ailesini korumakta kararlı olan Efe gözünü karartır ve Şahin ile Çetin'i de dahil ederek son perdeyi açacak planını hayata geçirir.

        •  Hedefteki Adam 'Yabancı Film'
          00:15

          Hedefteki Adam 'Yabancı Film'

        •  Şef Kapımda (Tekrar)
          02:15

          Şef Kapımda (Tekrar)

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)