Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          TAHSİN ŞEF'DEN LEZİZ TARİFLER! "Şef Kapımda" programı ile mutfağınız lezzet şölenine dönüşüyor! Sevilen Şef Tahsin Küçük birbirinden lezzetli, ekonomik, pratik tarifleri ve renkli sohbetiyle evlerinize konuk olmaya devam ediyor. Tahsin Şef, mutfağınızdaki mevcut malzemelerle kısa sürede ekonomik ve lezzetli yemeklerin bulunduğu şahane bir sofra donatıyor. Yaptığı yemeklerin hem tarifini hem de püf noktalarını paylaşıyor. Programda bugün Tahsin Şef, Çatalca'da Neval Peker'in evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle Anadolu çorbası, sebzeli tavuk kiş ve öksüz helvası yapacak.

        •  Gelin Evi
          12:10

          Gelin Evi

          FİNAL GÜNÜ KAZANAN GELİN KİM OLACAK? Show TV'nin Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen programı "Gelin Evi"nde All Star haftası heyecan hızla devam ediyor. Haftanın finalinde birinci olacak isim heyecanla bekleniyor. Sezonun en iddialı gelinleri, gelenek göreneklerinden mutfakta özenle hazırladıkları sunumlara kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi All Star'ın final gününde, 24 yaşında, 1,5 yıllık evli Seda Demirel'in evine konuk olunacak. Birinci olmak ve altınları kazanmak isteyen Seda Hanım sunumuyla tüm iddiasını ortaya koyarken çeyizleri serilecek, düğün görüntülerine bakılacak, ev dekorasyonu değerlendirilecek. Günün sonunda bir gelin 10 Çeyrek Altın'ın sahibi olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Efnan'ın Kenan tarafından alıkonulması Pierre, Aziz ve Kenan arasında büyük bir hesaplaşmanın kapısını aralar. Efnan'ın Kenan konusunda söyleyecekleri Pierre'in geri adım atmasına sebep olur. Pierre eline geçen fırsatla kimsenin hesap edemediği bir planı devreye sokar! Hatay seçimlerinin gerçekleştirilecek olması basının ilgisini çeker. Pierre, Hatay'ın demokrasi ile tanışacağını müjdelerken Aziz'in hedefinde Hatay'a gelen gazetecilerden Zehra vardır. Aziz, Pierre'in gerçek yüzünü ortaya çıkarabilmek için güven kazanmalıdır! Seçim telaşı yaşayan Hatay'da beklenmeyen bir gelişme olur. Pierre'in planı yolunda ilerlerken Kenan aile geçmişini açıklamaya karar verir. Ancak Aziz yaşananların izini sürmektedir. Her ne yaşanılmış olursa olsun gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır! Gün sonunda kazanan kim olacaktır?

        •  Kapımdaki Casus 'Yabancı Film'
          00:15

          Kapımdaki Casus 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Brian Levant'ın yaptığı, Jackie Chan, Amber Valetta ve Lucas Till gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Kapımdaki Casus" Cuma gecesi Show TV'de! Bob, CIA ajanıdır. Üç çocuklu bekar komşusu Gillian ile flört etmektedir ve emekli olduktan sonra onunla yeni bir hayat kurmak istemektedir. Ama Bob'un Gillian ile evlenmeden önce tamamlaması gereken bir görevi daha vardır: Gillian'ın çocuklarının dostluğunu kazanmak. Gillian acil bir iş için şehir dışına çıkınca, Bob çocuklara bakmak için gönüllü olur. Bu sırada Bob'un baş düşmanı Rus terörist Poldark, hapisten kaçar ve Bob babalık ve casusluk gibi iki zorlu görev arasında kalır.

        •  Kapımdaki Casus 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Kapımdaki Casus 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Şef Kapımda (Tekrar)
          03:15

          Şef Kapımda (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)