Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          BİR AŞK ÜÇGENİNİN HİKÂYESİ! Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, yara bandı olarak kullanılan bir adamın ve geçmişin gölgesinden kurtulamayan bir kadının hikâyesine şahit olacaksınız. Baran Bey'in bir gün eşi Aslı Hanım'ın omzunu öpmek isteyişini ancak Aslı Hanım'ın çok garip bir tepki vermesi üzerine ters giden bir durum olduğu hissetmesini ve bu konuyu araştırmasını öğreneceksiniz. Aslı Hanım'ın geçmişteki erkek arkadaşı olan Okan Bey'e ulaşan, Okan Bey ile Aslı Hanım'ın görüştüğünü ve Aslı Hanım'ın Okan Bey'e takıntılı olduğunu anlayan Baran Bey'in buna dayanarak ilişkiyi bitirmesini, Aslı Hanım'ın ise bu ayrılığa anlam veremeyerek programa başvurmasını izleyeceksiniz. Duruma hem çok şaşıracak hem de çok üzüleceksiniz.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          DOYA DOYA GÜLMEYE HAZIR OLUN! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. İbrahim ergen kızı Yeter'i aşırı sahiplenmeye devam ediyor. Yazlıkta kızını yalnız bırakmaya dayanamayan İbrahim, Ecenaz kılığında gruba sızıyor. İbrahim'in başına Ecenaz kılığında bu sefer neler gelecek? Kılık değiştirme operasyonu ne kadar başarılı olacak? Dünyanın en iyi esnafı Mesut ve yardımcısı Ozan tüm ikna kabiliyeti ve yardımcı ruhu ile görev başında. Jale ile Leman dükkandan hem telefon hem Mesut'u mu alıp çıkacak? Devamlı yanlış yerlere yönlendirilen Kudret'in intikamı nasıl olacak? Benzin istasyonunda çalışan Paşa'nın bir günü nasıl geçiyor? Paşa'nın birbirinden farklı müşterilerinin hayatlarında neler oluyor? Kibarlığı, iyi niyeti ve nezaketi ile bilinen İsmail, güzel bir kadın gördüğünde ne kadar değişiyor olabilir? Arkadaşları, İsmail'in bu değişimini önleyebilecek nasıl aksiyonlar alacak? İsmail'in içinden çıkan garip adamı yok edebilecekler mi? Apartman yöneticisi Bilal ve tesisat ustası Fikri yine çok garip bir evin içindeler. Herkesin birbirine cinayet suçu attığı, karmakarışık ilişkiler yumağı içinde neler

        •  Bücür 'Türk Filmi'
          23:45

          Bücür 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Umut Kırca'nın yaptığı, Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Durul Bazan gibi oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Bücür" Cumartesi gecesi Show TV'de! Ultra zeki bir çocuk olan Umut, on yaş doğum gününden önce annesini bulmaya karar verir. Yoğun bilgisayar becerileri sayesinde annesinin izine rastlar ve İstanbul'a gitmenin bir yolunu bulur. Annesini ararken tuhaf bir tesadüf eseri rastladığı Özge ile başlarını büyük bir belaya sokarlar. Kendini nefes nefese bir kovalamaca içinde bulan Umut, hem annesinin izini sürdürmeye hem de Özge Abla ile peşlerine düşen adamları atlatmaya çalışacaklardır.

        •  Napoli'nin Sırrı 'Türk Filmi'
          01:45

          Napoli'nin Sırrı 'Türk Filmi'

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)