Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamın içinden hikâyeleri seyirciyle buluşturan, sunuculuğunu sevilen oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, yanlış kadına gönlünü kaptıran bir adamın yaşadığı trajikomik öyküyü izleyeceksiniz. Adem Bey'in tüm parasını alan Derya Hanım'a nasıl aşık olduğunu, aynı şekilde parası alınan ve borca sokulan Hüseyin Bey'in hikayesini, Derya Hanım'ın farklı isimler kullanarak insanları nasıl dolandırdığını öğreneceksiniz. Aynı şekilde paraları alınan Alişan Bey, Bahadır Bey ve Caner Bey'in programa gelip yaşadıklarını anlatışlarını, tüm gördüklerine rağmen Derya Hanım'a inanmayı seçen Adem Bey'in düştüğü durumu izleyeceksiniz. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 29 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Korkusuz Korkak 'Yerli Sinema'
          20:00

          Korkusuz Korkak 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşin Atav gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Korkusuz Korkak" Pazar akşamı Show TV'de! Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkanının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır. "Korkusuz Korkak", 29 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Şaban Oğlu Şaban 'Yerli Sinema'
          21:45

          Şaban Oğlu Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Şaban Oğlu Şaban" Pazar akşamı Show TV'de. Şaban Oğlu Şaban, aynı yerde askerlik yapan iki arkadaş Şaban ve Ramazan'ın askerlik esnasında ve sonrasında başlarına gelen rastlantısal olaylara karşı verdikleri tatlı mücadeleye odaklanır. Şaban'ın sakarlıkları yüzünden komutan Hüsamettin defalarca yaralanmış, iyice çileden çıkmıştır. Askerlik bittiğinde, bir gazinoda çalgıcı olarak işe giren ikili, tesadüf eseri bir suçlunun yakalanmasını sağladıklarında Nazır Paşa tarafından gizli polis olarak atanırlar. Nazır Paşa ve ailesini ziyaret ettikleri bir gece, Paşa'nın damadının eski komutanları Hüsamettin çıkmasıyla zor anlar yaşarlar. Fakat sadece bu da değildir! Aynı gece evden çalınan elmas, ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Tatlı sakar ikili elması bulabilecek midir? "Şaban Oğlu Şaban", 29 Mayıs Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          23:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Korkusuz Korkak 'Yerli Sinema'
          02:30

          Korkusuz Korkak 'Yerli Sinema'

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)