Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          LEZZETLİ VE EKONOMİK BİR SOFRA İÇİN EKRAN BAŞINA! Lezzetli, pratik ve ekonomik bir akşam yemeği hazırlamak isteyenler ekran başına! Şef Kapımda hafta içi her gün Show TV'de. Sevilen Şef Tahsin Küçük ev ev, kapı kapı dolaşıp konuk olduğu evin mutfağında bulunan malzemelerle kısa sürede, ekonomik ve lezzetli yemeklerin bulunduğu mükellef sofralar donatıyor. Mutfakta o gün ne varsa o malzemeyle yaptığı yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Eğlenceli sohbet de cabası... Programda bugün Tahsin Şef, Sultanbeyli'de Leyla Şahin'in evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle şalgamlı bulgur salatası, şıhıl mahşi, çaylı kek yapacak.

        •  Gelin Evi
          12:10

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE HEYECAN DOLU BİR HAFTA SİZİ BEKLİYOR! Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Show TV'nin fenomen programı Gelin Evi'nde heyecanlı bir hafta sizleri bekliyor. Birbirinden iddialı gelinler, kimi zaman eleştirileriyle rakiplerini zorlayacak; kimi zaman ise yüzleri güldüren eğlenceli anlar yaşanacak. Gelin Evi'nde haftanın ilk günü; 33 yaşında, 10 aylık evli Feyza Biray'ın evine konuk olunacak. Sunumuyla iddiasını gösterecek olan Feyza Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntüleri izlenecek, ev dekorasyonu yorumlanacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

          Efe'nin Kartal'la birlikte başlattığı ve son perdeyi açan planı gerçekleştirmeleri kolay olmayacaktır. Kartal'ın içeri girer girmez çıkardığı olay ikisinin de beklemedikleri anda Kılıç'ın kucağına düşmelerine neden olur. Bu olay Efe'yi öfkelendirir ve Kartal'la tartışmaları her ikisinin de geçmişlerini sorgulamalarını sağlar. Kolay pes etmeyen Kartal, Çetin'den destek aldığı yeni bir planla koğuşun karşısına çıktığında Kılıç'a büyük bir sürpriz son hazırlar. Kartal ve Kılıç'ın son hesaplaşması herkesin nefesini kesecektir.

        •  Ödeşme Zamanı 'Yabancı Film'
          00:15

          Ödeşme Zamanı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jesse V. Johnson'ın yaptığı Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Ödeşme Zamanı" Pazartesi gecesi Show TV'de! Standart eğitimlerle dövüş sanatı öğreten French (Scott Adkins), okulunun borçlarını ödeyebilmek için bir mafyanın yanında çalışmaya başlar. Yapacağı iş, mafyaya borcu olan müşterilerden paraları tahsil etmek olacaktır; fakat iş göründüğü kadar kolay değildir. French, ortağı Sue (Louis Mandylor) ile birlikte tahsilat işlerini gerçekleştirirken kendilerini tehlikeli bir tuzağın içinde bulurlar.

        •  Şef Kapımda (Tekrar)
          02:00

          Şef Kapımda (Tekrar)

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)