Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          PRATİK VE LEZZETLİ TARİFLER "ŞEF KAPIMDA"DA! Show TV'de ekrana gelen Şef Kapımda'da hafta içi her gün birbirinden lezzetli, pratik ve ekonomik tarifler izleyicilerle paylaşılıyor. Şef Tahsin Küçük, mutfağınızdaki mevcut malzemelerle kısa sürede ekonomik ve lezzetli yemeklerin bulunduğu bir sofra hazırlıyor. Yaptığı yemeklerin hem tarifini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Üstelik renkli sohbetiyle yüzleri güldürüyor. Programda bugün Tahsin Şef, Tarabya'da Pelin Abalıoğlu'nun evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle üç renkli sebzeli makarna, köz patlıcanlı atom, balerin tatlısı yapacak.

        •  Gelin Evi
          12:10

          Gelin Evi

          ÇEYİZLER, ALTINLAR, DÜĞÜNLER... HEPSİ BU PROGRAMDA! Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Gelin Evi' Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda! Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 28 yaşında, 1 yıllık evli Armağan Aksel'in evine konuk olunacak. Armağan Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Baba 'Dizi'
          20:00

          Baba 'Dizi'

          İlhan, Kadir'den yediği darbeden sonra karşılığını vermek için harekete geçer. Servet karşı karşıya kaldığı gerçeklerden sonra dibe batarken Firuz'la yaptığı işbirliği bütün aileyi tehlikeye atar. Ailesinin yanına dönen Kadircan, Cansu'yla büyük bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşme onun hayatını tamamen değiştirirken Kadir bütün aileyi toparlamaya çalışır. Büşra, Ferit'in katilini bulmak için Elif'le el ele verir. Yaşar'ın Kadircan'la ilgili verdiği bir karar, Binnur ve Yaşar arasında büyük bir gerilime neden olur. İlhan ve Kadir kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelirken Büşra kendisini çok büyük bir tehlikenin içinde bulur.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)